Automatisch incasseren
bij je klanten

Ervaar een volledig geautomatiseerd verkoopproces, inclusief automatische incasso. Omvat alles van het verkrijgen van een incassomandaat tot het uitvoeren van de incasso. Inclusief een tweede en derde poging, en het automatisch markeren van facturen als betaald.

  • Binnen één dag actief
  • SEPA-machtiging mét controle op IBAN
  • Automatisch 2e en 3e poging en anders een iDeal link

30 dagen alle boekhoudfuncties gratis.
Zonder verplichtingen!

Reviews 4.8 van 5

Gebruikerstevredenheid: 4.8/5
door 2.097 ondernemers

scroll

Automatisch incasseren, maar dan automatisch

Het meest geavanceerde automatische incassosysteem van Nederland. Vanaf de incassomachtiging tot en met de verwerking in je boekhouding.

Geavanceerde techniek

Voor automatisch incasseren werkt Jortt samen met Payment Service Provider Mollie. Hierdoor heb je geen incasso-overeenkomst met je eigen bank nodig. Automatisch incasseren is daarom meestal binnen één dag geregeld.

3 incasso pogingen

Jortt heeft een een-op-een relatie tussen de factuur en de incasso. Zo kan per factuur worden gecontroleerd of de automatische incasso is geslaagd. Mocht een automatische incasso niet lukken, dan start Jortt een paar dagen later zelf een tweede, en als het moet, een derde poging op.

Betaalverzoek

Lukt de incasso na 3 pogingen nog niet, dan ontvang jij daarvan een melding en je klant een betaalverzoek met een iDEAL betaallink.

Boekhouding en boekhouden

SEPA-machtiging

Verzonden met een druk op de knop

SEPA machtiging

Incassomachtiging sturen

Met één druk op de knop verstuurt Jortt een incassomachtiging (de SEPA-machtiging) naar je klant. Je klant accepteert de machtiging door één cent te betalen via de betaallink in de machtiging.

Verschillende betaalmethoden mogelijk

Je klant kiest zelf uit de geselecteerde betaalmethoden (bank, creditcard, PayPal, etc.) hoe hij deze wil betalen en doet daarmee een betaling van € 0,01. Hiermee wordt tegelijkertijd de identiteit, de bevoegdheid én de betaalmethode gevalideerd.

Administratie direct verwerkt

De incassomachtiging wordt digitaal opgeslagen. Tegelijkertijd zet Jortt voor deze klant de betaalmethode voor toekomstige facturen op automatisch incasseren.

Boekhouding automatisch verwerkt

Geen omkijken naar. Jortt start de automatische incasso op het moment dat een factuur is verstuurd. Of je nu één, honderd of duizend facturen per dag verstuurt.

Betaalt je klant de factuur (deels) zelf voordat deze geïncasseerd is? Dan past Jortt het incassobedrag aan naar het nog openstaande bedrag.

De betalingen van de facturen, een tweede of derde incassopoging, de kosten voor het automatisch incasseren, de uitbetalingen op je bankrekening... Jortt regelt het voor je.

Kortom, jij hebt geen omkijken meer naar je verkoopproces.

Automatisch incasseren

Automatisch incasseren op een rij

Een optimaal en geautomatiseerd incassoproces

Automatisch incasseren met Jortt biedt talloze voordelen voor je bedrijf. Jortt vermindert de tijd en moeite die je besteedt aan het volgen en innen van betalingen. Bovendien verhoogt het de betalingszekerheid en voorkomt het vertragingen, menselijke fouten en onnodige kosten.

Kortom, automatisch incasseren met Jortt verbetert de efficiëntie, betrouwbaarheid, productiviteit en je cash flow.

  • Incassomachtiging via iDEAL of creditcardbetaling
  • Incassoproces start op het moment dat je de factuur verstuurt
  • 2e en 3e poging bij mislukte automatische incasso
  • iDEAL betaalverzoek bij 3 mislukte incasso's
  • Automatisch verwerkt in je boekhouding
  • Geen overeenkomst met de bank nodig, vandaag nog van start