BLOG

‘Back to the future’ start nu.

boekhoudprogramma Jortt blog

Als mensen het over tijdreizen hebben, maken ze zich altijd zorgen dat een minuscule verandering in het verleden, enorme effecten kunnen hebben in het heden. Maar niemand gelooft dat een kleine veranderingen in het nu, enorme effecten hebben in de toekomst.

Het is de tekst op de Omdenken Scheurkalender van 3 januari dit jaar. Ik was er even stil van.

Iedere ondernemer die ooit bij een boekhouder heeft gezeten, herkent het dit gesprek. Het is dan eind september van het volgende boekjaar: “Als je vorig jaar dit en dit had gedaan, dan had je nu dat en dat voordeel gehad.”

Informatie waar je niets aan hebt. Want, zelfs nadat je een staggering amount of work in dé DMC DeLorean hebt gestoken, kun je er nog niet mee terug in de tijd. Je kunt alleen vandaag dé verandering maken, die een enorm effect heeft in de toekomst.

Daarom werkt de Boekhoudbot van Jortt je boekhouding iedere dag bij. En geeft hij je realtime fiscaal advies. Hierdoor weet je op ieder moment je hoe je ervoor staat. Dat geeft je munitie om dé veranderingen te maken die een enorm effect maakt in de toekomst. Vandaag… zodat je wél voordeel hebt in september van het volgende boekjaar.

---

Hilco | Jortt'er

Geschreven voor boekhoudprogramma Jortt.

Ik deel mijn Jortt ervaringen, belevenissen, fouten, leermomenten en leuke anekdotes met veel plezier. Ter lering en vermaak. Al mijn verhalen zijn op waarheid gebaseerd, maar feiten kunnen wat zijn aangepast. En ja, ik kan soms een beetje overdrijven. Je kunt vorige edities hier terguglezen.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.