BLOG

Ben jij een btw-uitsteller?

Btw betalen moet je toch.

boekhoudprogramma Jortt blog

38% van alle Jortt’ers heeft in de eerste 3 dagen van oktober de btw-aangifte gedaan. Woohoo. Het is een percentage dat ieder kwartaal stijgt. Waarom zou je op de eerste dag gelijk je btw-aangifte doen? Simpel: het geeft je rust. Het geeft aan dat je je bedrijf onder controle hebt. Dat je weet hoe je ervoor staat en dat je sterk in je onderneming staat. Allemaal kenmerken van ondernemers die hun boekhouding doen met Jortt.

Btw betalen moet je toch. Of je dat rustig de eerste paar dagen van de maand, of gestrest de laatste dag van de maand doet, maakt de Belastingdienst niet uit. Maar voor je gemoedstoestand is het een wereld van verschil.

Op het moment dat je de btw-aangifte hebt gedaan, is het uit je systeem. Anders blijft het continu in je brein malen. Zoals een anti-virus scanner op je computer. Het kost misschien niet veel energie, maar het zuigt deze energie wel een maand lang uit je.

Met Jortt doe je in een paar minuten een perfecte btw-aangifte. Waarbij je zeker weet dat je niet te veel belasting betaalt. Gecontroleerd door de Boekhoudbot. Zo heb je je hoofd weer helemaal vrij.

---

Hilco | Jortt'er

Geschreven voor boekhoudprogramma Jortt.

Disclaimer: Al mijn verhalen zijn op waarheid gebaseerd, maar feiten kunnen wat zijn aangepast.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.