BLOG

Boekhouden?
Automatiseren met Jortt

Bespaar tijd en geld én krijg een betere boekhouding

mag je btw aftrekken van een priveauto

Boekhouden: iedere ondernemer, groot of klein, heeft ermee te maken. Deze klus schuif je maar al te graag even voor je uit. Geen tijd, deze week. Misschien volgende week… De administratie stapelt zich op, waardoor de weerzin nóg groter wordt. Gelukkig kun je daar met Jortt in één klap een eind aan maken.

Het boekhouden niet meer zelf hoeven doen, en ook niet uitbesteden aan een boekhouder, laat de boekhoudbot het werk voor je doen! Bewaar je goede humeur, houd het geld voor een boekhouder in je zak, dankzij de boekhoudbot van Jortt. Daardoor wordt je boekhouding voor 99 procent geautomatiseerd en hoef jij aan het eind van de maand, of het begin van de volgende maand, alleen dat ene procent nog maar te doen.

Boekhoudbot doet het werk

Geautomatiseerd boekhouden houdt in dat de boekhoudbot van Jortt alles, letterlijk álles voor je doet:

  • een perfecte boekhouding die helemaal voldoet aan de regels van de Belastingdienst en bovendien voor jou gemakkelijk te volgen is;
  • afschrijven van je bedrijfsmiddelen;
  • btw-aangifte, bijhouden hoeveel over wat;
  • fiscaal advies op basis van real time informatie;
  • rapporten over dit jaar, afgelopen jaren en de toekomst.

Resultaat? Jij kunt wat betreft het boekhouden achterover leunen. Zo houd je meer tijd over voor je bedrijf en voor leuke dingen die niets met je werk hebben te maken. En je loopt nooit meer achter met je administratie, dat is een heel prettig idee, en stressverlagend bovendien. Bij Jortt vinden we dat boekhouden geen mensenwerk is, dat computers daar veel beter in zijn.

Bespaar tijd, geld én krijg een betere boekhouding

besparing boekhoudprogramma

Werk je met Jortt Plus, dan is je boekhouding binnen 10 minuten per maand gedaan. Inclusief de aangifte btw en aangifte inkomstenbelasting. Jortt‘ers besteden gemiddeld 69 uur per jaar minder tijd aan de administrate. En ze besparen daarbij gemiddeld € 1.683 aan kosten. Hun 4% boekhouding betrouwbaarder en accurater dan een boekhouder met een tradioneel boekhoudprogramma. En dankzij het realtime fiscale advies door de Boekhoudbot, betalen zij nooit te veel belasting.

Gratis proberen

Voor een paar tientjes per maand kun je de boekhoudbot van Jortt al het werk laten doen. Er zijn drie verschillende mogelijkheden, waarvan er één zelfs gratis is. Wil je meer, dan zijn er twee upgrades mogelijk. En wat wel heel prettig is: je kunt Jortt Starter 30 dagen uitproberen, met alle boekhoudmogelijkheden. Zo kun je zelf ervaren of Jortt iets voor je is, of dat je toch liever zelf al je administratie blijft doen. Of daarvoor een boekhouder inschakelt. Aan jou de keuze.

Deze blog is je aangeboden door: Boekhoudprogramma Jortt

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.