BLOG

Jouw boekhouding kan je zoveel meer vertellen

Doordachte beslissingen maak je op basis van cijfers

boekhoudprogramma Jortt

Ondernemen is spannend, leuk en vol uitdagingen. Al dan niet goed voorbereid duik je het diepe in. En nu het beste ervan maken. Maar er is in elk geval één uitdaging die ondernemers het liefst voor zich uit schuiven: de boekhouding. En dat is niet verwonderlijk. Je bent goed in wat jouw onderneming doet, maar boekhouden… niet jouw ding!

Dan wordt het tijd voor de eerste btw-aangifte. De keel wordt droog, lichte paniek slaat toe. De btw-aangifte… Geen nood, er is een hele goede oplossing voor je, het boekhoudprogramma van Jortt. Dit programma doet volledig automatisch (nou ja, voor 99 procent) met een boekhoudbot jouw hele boekhouding. En ook je btw-aangifte. Je hebt er geen omkijken meer naar.

Doordachte beslissingen

Er zijn meer online boekhoudprogramma’s. Maar dat van Jortt is compleet en gemakkelijk, en bovendien een bron van informatie. Doordat je een totaaloverzicht hebt van jouw bedrijfsactiviteiten, kun je doordacht beslissingen nemen voor de korte en lange termijn. Je hebt immers alle cijfers op een rijtje, oproepbaar op elk moment van de dag. Geen gewoel meer in bed, allerlei scenario’s uitrekenend. Nee, je hebt je boekhouding op orde.

Als ondernemer moet je voortdurend keuzes maken. Gevoel voor de markt speelt daarbij een grote rol. Inzicht in wie je (potentiële) klanten zijn eveneens. Maar als het op cijfers en becijferen aankomt, staan veel ondernemers opeens met de handen in het haar. Hier is maar één oplossing: open je account in het boekhoudprogramma van Jortt. Daar zie je precies wat je weten wil, en met een paar keer een toets aanslaan, heb je precies die cijfers die je nodig hebt.

Probeer het boekhoudprogramma gratis

Jortt is zo overtuigd van het gemak van zijn boekhoudprogramma, dat je het gratis 30 dagen mag uitproberen. De helpdesk van Jortt helpt je als dat nodig is. Maar de software van het programma gaat uit van ondernemers, niet van boekhouders of IT’ers. Dikke kans dat jij de helpdesk helemaal niet nodig hebt! Voor een paar tientjes per maand ben je helemaal van al het boekhouden af. En krijg je fiscaal advies. Er is bovendien een upgrade beschikbaar die nóg meer voor je doet, en ook die is heel vriendelijk geprijsd. Al met al betaal je een fractie van wat je normaal aan de accountant betaalt. Voor veel meer inzicht en werk! Meer dan 60.000 ondernemers laten hun boekhouding al doen door de boekhoudbot van Jortt. Jij binnenkort ook? Ga kijken op www.jortt.nl/ voor die gratis proefperiode.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.