BLOG

Automatisch factureren - daar wordt de ondernemer blij van!

‘Uurtje factuurtje’ geeft aan hoe lekker je bezig bent geweest

mag je btw aftrekken van een priveauto

Een van de leuke dingen aan het zelfstandig ondernemen is het versturen van facturen. ‘Uurtje factuurtje’ geeft aan hoe lekker je bezig bent geweest die week, die maand of dat kwartaal. Maar een factuur maken moet wél volgens de eisen van de Belastingdienst. Factureren met Jortt.nl doet dat allemaal automatisch voor je. Zo blijft facturen maken een feest!

Leuk, zo’n zelf ontworpen Word-sjabloon, waarin je vervolgens de cijfers precies onder elkaar moet zien te zetten. Of een Excel sheet van eigen makelij, waarin de letters en cijfers bij het afdrukken zo klein zijn, dat je eigenlijk een loepje moet meesturen. Dat kan echt anders, en gemakkelijker. En gratis, bij Jortt.nl…

Professionele opmaak in huisstijl

Een factuur bij Jortt krijgt een professionele opmaak in je eigen huisstijl, voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en kan worden verstuurd met een iDEAL of PayPal-link. Automatische incasso, QR-code, bank of contant, het is allemaal mogelijk bij Jortt. En de software doet niet alleen aan facturen maken, maar houdt ook de factuurnummering en de betaalstatus bij, zodat ook herinneringen heel eenvoudig de deur uit kunnen. Jij geeft jouw klanten precies de betaalmethode die zij het prettigst vinden. Als dat geen service is…

Facturen maken is altijd gratis bij Jortt, en dat scheelt je tijd en ergernis. Tijd die je aan iets anders kunt besteden. En geen ergernis bespaart je energie – en je goede humeur. Als je dan ook nog een Boekhoudprogramma bij Jortt hebt, kun jij je fluitend overgeven aan het werken binnen je onderneming. Maar ook zonder een boekhoudprogramma kun je bij Jortt dus facturen maken.

Snellere betalingen

Een betaallink van iDEAL of PayPal in je factuur leidt ook tot snellere betalingen, zo is de ervaring. Je klant krijgt de factuur, ziet de link en handelt die factuur meteen even af.

Gelijk van start? Je begint hier.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.