BLOG

Hoe verkoop je een piano die geen geluid maakt?

boekhoudprogramma Jortt blog

Bij Jortt krijgen we steeds meer vragen van Jortt’ers met een webshop. Want om een webshop van voor tot achter werkend te krijgen is meer werk dan je verwacht. Eén van de belangrijkste oorzaken daarvan is dat de meeste webshop platformen geen Nederlandse roots hebben. Dat betaalmethoden als PayPal en creditcard hier niet de standaard zijn. Net als UPS als vervoerder. En natuurlijk kun je met plugins wel alles koppelen met Mollie, PostNL’s en een boekhoudprogramma. Dan nog moet je zelf alle juridische documenten opstellen. Dus hoe handig zou het zijn als een webshop is gemaakt voor de Nederlandse markt en op zijn Jortt’s?

Tada: De jortt.shop. Het e-commerce platform waarmee je binnen 10 minuten je webshop live hebt. Kunt verkopen, betalingen ontvangen via iDeal. Labels printen en de pakketten kunt verzenden via PostNL. Waarbij de facturen in Jortt worden gemaakt en de betalingen aan de facturen worden gekoppeld. En al het juridische gedoe voor je gedaan is.

De jortt.shop is een platform voor grote en kleine webshops. Heb je een transportbedrijf en verkoop je telefoon accessoires? Heb je een winkel in haakpakketten en wil je ook online verkopen? Heb je een gaaf boekhoudprogramma en verkoop je hebbedingetjes voor je fans? Ben je kunstenaar en maak je servies speciaal voor Koreaanse gerechten? Heb je een pallet veiligheidshandschoenen liggen, waar je vanaf wilt? Een PC-winkel waar je de inruilartikelen van wilt verkopen? Een neuromarketing training? Een boekhoudkantoor en geef je cursussen Jortt? Allemaal geen enkel probleem. Je verkoopt het met de jortt.shop.

En de piano die geen geluid maakt? Die krijg je door het Silent Piano Systeem in je piano te laten bouwen door Johan Huttinga.

Ik ben zo trots als pauw op de jortt.shop. Ik kan er uren over vullen. Dat je zowel diensten als producten kunt verkopen. Dat er wel erg veel geavanceerde functies in zitten. Hoe gaaf alles eruit ziet en hoe makkelijk het werkt. Maar het is natuurlijk veel leuker wanneer je het zelf gaat ervaren: jortt.shop.

---

Hilco | Jortt'er

Geschreven voor boekhoudprogramma Jortt.

Ik deel mijn Jortt ervaringen, belevenissen, fouten, leermomenten en leuke anekdotes met veel plezier. Ter lering en vermaak. Al mijn verhalen zijn op waarheid gebaseerd, maar feiten kunnen wat zijn aangepast. En ja, ik kan soms een beetje overdrijven. Je kunt vorige edities hier terguglezen.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.