BLOG

Je hebt meer klanten die nog geen klant zijn...

boekhoudprogramma Jortt blog

Afgelopen week werd er ineens verrassend veel gevraagd naar een koppeling met een online afspraken app. Na wat onderzoek bleek het een mooie aanvulling te zijn op Jortt omdat we dezelfde doelgroep hebben.

Dus ik contact opnemen met dit bedrijf, met het verzoek of ze een koppeling willen maken. Nu begrijp ik dat ieder bedrijf meer wil bouwen dan er ontwikkelaars zijn en dat prioriteren belangrijk is... maar van dit bedrijf kregen we het volgende antwoord onder ogen:

"We hebben onderzoek gedaan naar de wensen van onze klanten en zij geven aan te willen koppelen met programma x, y en z en dus bouwen we geen koppeling met Jortt."

En daar krijg ik dan de rillingen van. Dit programma heeft een koppeling met deze boekhoudprogramma’s en dus klanten die deze koppelingen willen. Duhú, maar ja, daarmee laten ze 83.000 klanten links liggen die nog géén klant zijn.

Waarom ik deze correspondentie aanhaal?

Bij Jortt staat het op een tegeltje: Er zijn meer Jortt'ers die nog geen klant zijn, dan die het al wel zijn.

Daarom bouwen we regelmatig functies voor klanten die nog geen klant zijn. Zo ook de nieuwste functie: Salarisadministratie. En daar zijn we supertrots op.

Waarom bouwen we dit als boekhoudprogramma dat zich vooral richt op bedrijven met geen of weinig werknemers? Heel simpel, omdat de bedrijven met veel personeel nog geen klant zijn.

Zo zorgen we ervoor dat er iedere dag een beetje minder Jortt’ers zijn, die nog geen klant zijn.

PS salarisadministratie is óók een verbetering voor bedrijven met weinig werknemers en DGA's ;-)

Hilco | Trotse Jortt'er

---

Ontvang dé leukste blog over ondernemen en boekhouden iedere 14 dagen in je mailbox:

* indicates required

---

Geschreven voor boekhoudprogramma Jortt.

Ik deel mijn Jortt ervaringen, belevenissen, fouten, leermomenten en leuke anekdotes met veel plezier. Ter lering en vermaak. Al mijn verhalen zijn op waarheid gebaseerd, maar feiten kunnen wat zijn aangepast. En ja, ik kan soms een beetje overdrijven. Je kunt vorige edities hier terguglezen.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.