BLOG

Even een klein momentje voor ons ondernemers onder elkaar.

boekhoudprogramma Jortt blog

“Ondernemers zijn overal ter wereld de reden dat economieën blijven draaien. Dat gezinnen te eten hebben. Belastingen betaald worden. Zonder ondernemers zou er geen werkgelegenheid zijn. Geen innovatie, geen economische groei. Geen welvaart.

Ondernemers overwinnen tegenslagen en vechten tegen de twijfels en vooroordelen uit hun omgeving, die lang niet altijd in hun gelooft. Of die ze niet begrijpt. Toch houden ze vol! Omdat ze een hoger doel nastreven; ze geloven erin dat ze de wereld een beetje beter kunnen maken.

Door hun mentale kracht en hun doorzettingsvermogen, bereiken ondernemers meer dan ze ooit voor mogelijk hebben gehouden. Daarvoor verdienen ze een enorm respect. Het meeste respect krijgen ondernemers van hun klanten. Voor jouw klanten ben jij hun superheld! Omdat jij hun probleem het allerbeste oplost.”

Dit is een quote uit het boek: ‘Maak ze gek!’ van Aartjan van Erkel. En ik vond hem te mooi om niet te delen. Gewoon, omdat we nu toch even knus met een kleine 70.000 Jortt’ers (Woohoo! Dat zijn er 11.761 meer dan op 1 januari dit jaar) onder elkaar zijn.

En ik kan het niet beter verwoorden. Steek ‘m in je zak. Ik heb dit boek geluisterd (ben zo dyslectisch als een blinde tor, dus ik luister alleen maar boeken) nadat ik zijn boek: ‘Nummer 1’ had geluisterd. Beide zijn aanraders. Te laat voor in je schoentje, maar op tijd voor onder de kerstboom.

---

Hilco | Jortt'er

Geschreven voor boekhoudprogramma Jortt.

Ik deel mijn Jortt ervaringen, belevenissen, fouten, leermomenten en leuke anekdotes met veel plezier. Ter lering en vermaak. Al mijn verhalen zijn op waarheid gebaseerd, maar feiten kunnen wat zijn aangepast. En ja, ik kan soms een beetje overdrijven. Je kunt vorige edities hier terguglezen.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.