BLOG

Waar die Glimlach! vandaan komt...

boekhoudprogramma Jortt blog

De pay-off van Jortt is: Boekhouden met een Glimlach! Met een hoofdletter G en een uitroepteken! Dat heeft een reden.

Veel ondernemers hadden, net als ik, vroeger boekhouden op school. Met een journaalschrift, grootboek, debet en credit, ach je kent het wel. Meestal uitgelegd door een niet al te flamboyante docent. Dus is de eerste associatie met boekhouden vaak negatief. En ja, ook ik krijg rode uitslag als ik terugdenk aan deze traditionele methode.

Dus hebben we Jortt zo gemaakt dat er geen journaalschrift, grootboek, debet en credit meer in voorkomt. Want daar wordt niemand vrolijk van. Je maakt in een paar tellen een factuur in Jortt. En komt de betaling binnen? Dan koppelt Jortt deze betaling zelf aan de factuur. Al het boekhoudkundige gebeurt achter de schermen. Daar hoef je niets voor te doen. Tot en met de aangifte inkomstenbelasting aan toe, zet Jortt alles voor je klaar.

En dan ga je de boekhouding ineens begrijpen. Want je ziet het voor je ogen gebeuren. De angst verdwijnt. Je krijgt inzicht in je cijfers. Real-time nog wel. Zonder dat je er rode vlekken van krijgt. En dat maakt Jortt’en zo leuk.

En kom je er een keer niet uit, dan staat de kennisbank voor je klaar. Waar we de niet al te flamboyante docent hebben vervangen door de flamboyante Marion. Die ondertussen meer dan 500 uitlegfilms voor je heeft opgenomen. En twijfel je nog? Dan bel of mail je even. Dan krijg je een antwoord waar iedere ondernemer een Glimlach! van krijgt.

PS Ontvang de nieuwe uitlegfilms van Marion in je Youtubelijst. Subcribe hier en wordt een Jortt Pro!

---

Hilco | Jortt'er

Geschreven voor boekhoudprogramma Jortt.

Ik deel mijn Jortt ervaringen, belevenissen, fouten, leermomenten en leuke anekdotes met veel plezier. Ter lering en vermaak. Al mijn verhalen zijn op waarheid gebaseerd, maar feiten kunnen wat zijn aangepast. En ja, ik kan soms een beetje overdrijven. Je kunt vorige edities hier terguglezen.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.