Een perfecte boekhouding

Een perfecte boekhouding, die iedere dag bij is. Gedaan binnen 10 minuten per maand. Met Jortt wordt boekhouden gewoon gaaf!

  • Boekhouding klaar in 10 minuten per maand
  • Uitgebreide controles voor een perfecte boekhouding
  • Tot 99% geautomatiseerd, bespaar tijd en geld

Reviews 4.8 van 5

Gebruikerstevredenheid: 4.8/5
met 1.561 reviews

scroll

Boekhouden zonder stress

Boekhouden kan best spannend zijn. Doe ik het wel goed? Betaal ik niet te veel belasting? Kost het niet veel tijd? Bij Jortt begrijpen we deze vragen.

Gemaakt voor ondernemers

Jortt is gebouwd door ondernemers en begonnen met de vraag waarom boekhouden zo nodeloos ingewikkeld is. Van daaruit is een heel vernieuwend boekhoudprogramma ontstaan. Een programma dat de boekhouding voor je doet. Waarmee je in minder dan 10 minuten per maand klaar bent. En toch je boekhouding iedere dag bij is.

Haal het beste uit je bedrijf

Vanaf nu weet je altijd hoe je er financieel voor staat. Met een minimale inspanning. Jortt maakt je trots én een betere ondernemer. En dát onderneemt een heel stuk lekkerder.

boekhouden met boekhoudprogramma dashboard

Ondernemen is doen wat je leuk vindt

Boekhouden met Jortt

Wat maakt boekhouden met Jortt zo gaaf voor Zeilschool Muiderberg? Door efficiënt te werken, kan Rafaël doen wat hij het meest belangrijk vindt: plezier hebben in zijn werk.

7 stappen naar een geautomatiseerde boekhouding

Een perfecte boekhouding, die iedere dag bij is

1Start met Jortt en koppel je bankrekening

Binnen een paar muisklikken start je met Jortt en koppel je de bankrekening. Jortt leest je bij- en afschrijvingen in. Sit back & relax. De boekhoudbot begint met boekhouden. Binnen een paar minuten is een groot deel van je boekhouding verwerkt.

boekhoudbot doet de boekhouding
boekhoudprogramma met facturen en offertes

2Personaliseer je boekhouding

Voor de resterende bij- en afschrijvingen geef je eenmaal aan waar de betaling voor was. De boekhoudbot vraagt of gelijke bij- en afschrijvingen voortaan ook zo geboekt moeten worden. Ja, graag! natuurlijk. Binnen een half uur is je boekhouding geautomatiseerd. Voor altijd!

3Maak je facturen en offertes

Met Jortt maak je professionele facturen, die sneller worden betaald. De facturen worden direct verwerkt in je boekhouding. Betalingen via iDeal of de bank worden aan je factuur gekoppeld. Klant te laat met betalen? Jortt helpt je herinneren.

facturen en offertes
boekhoudprogramma met winst en verlies

4Weet hoe je ervoor staat

Het dashboard geeft aan hoe je er nu financieel voor staat. In visuele grafieken, gemaakt voor ondernemers. Met een vergelijking met de vorige periode en een projectie naar het einde van het jaar.

5Jortt controleert- en doet de btw-aangifte

De btw-aangifte is altijd up-to-date en staat voor je klaar. Je weet ruim op tijd hoeveel belasting je moet gaan betalen. De btw-aangifte wordt uitgebreid gecontroleerd door de boekhoudbot. Zo doe je snel een perfecte btw-aangifte.

boekhoudprogramma met elektronische btw-aangifte
boekhoudprogramma met rapporten

6Betaal niet te veel belasting

Jortt controleert je boekhouding en geeft je fiscaal advies. Het hele jaar door. Zo maak je optimaal gebruik van de belastingvoordelen. Zelfs de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting zet Jortt voor je klaar.

7Je boekhouding is geautomatiseerd. Wohoo!

Met Jortt wordt boekhouden leuk! De Boekhoudbot haalt iedere nacht de bij- en afschrijvingen op bij je bank en verwerkt deze voor je. Iedere dag is je boekhouding bij. Dankzij overzichtelijke informatie en realtime fiscaal advies, heb jij glashelder inzicht.

boekhoudprogramma stap 7
Gratis uitproberen
70.235 ondernemers vertrouwen op Jortt

Boekhouden met Jortt

Alles wat je nodig hebt

Compleet boekhoudprogramma

Jortt heeft alle geavanceerde functies die je voor je complete boekhouding nodig hebt, waaronder het automatisch afschrijven van bedrijfsmiddelen.

Compleet boekhoudprogramma

Sit back & relax

Steeds meer boekingen worden door Jortt voor je verwerkt. Ook wanneer jij niet aan het boekhouden bent. Nooit meer een berg werk om tegenop te zien.

Automatisch boekhouden

Betaal nooit te veel belasting

Jortt geeft je fiscaal advies op basis van realtime informatie. Zo maak je optimaal gebruik van de fiscale voordelen.

Alles wat je nodig hebt

Haal het beste uit je bedrijf

Alles wat je doet, wordt direct in je hele boekhouding verwerkt en zichtbaar gemaakt in je rapporten. Voor nu, het verleden en het wordt zelfs geprojecteerd in de (verre) toekomst.

Inzicht in je boekhouding

Perfecte boekhouding

Na iedere handeling controleert Jortt je hele boekhouding en checkt of deze voldoet aan de regels van de Belastingdienst. Gaat er iets mis? Je krijgt een melding én de meest logische oplossing.

Validatie van je boekhouding

Boekhouden met een Glimlach!

Boekhouden met Jortt is makkelijker dan je denkt. Jortt belooft je dat je gaat Boekhouden met een Glimlach!

Boekhouden met een Glimlach
Boekhoudprogramma Award Winner Jortt Boekhouden

MKB Proof Award 2022 - ZZP - MKB Best Choice

"Alles bij elkaar maakt Jortt de belofte waar: Boekhouden is geen mensenwerk, computers zijn daar veelbeter in."

Boekhoudprogramma Award Winner Jortt Computable Awards voor Boekhouding

Winnaar Computable Awards MKB

"Het zelflerend vermogen en de verregaande robotisering gaven de doorslag bij de jury."