Online Boekhouden

Zo verwerk je één heel jaar aan administratie in één uur tijd!

Loop je iets achter met je boekhouding? Of is het nog veel erger gesteld en wil je een compleet boekingsjaar met terugwerkende kracht verwerken? Dan kost je dat waarschijnlijk tijd – véél tijd. Of niet? Want Jortt heeft met de unieke functie Selectie boeken dé oplossing voor het snel klaren van achterstallige administratie in huis. Sterker nog: hiermee kost het je nog niet eens een uur tijd om een heel jaar aan boekhouding in een klap te verwerken.

Hoe verwerk ik grote delen van mijn boekhouding in één keer in Jortt?

Om te beginnen lees je eerst een digitaal bankbestand in met behulp van Jortt. Dit zogenaamde MT940-bestand is te downloaden op de website van je bank. Hiermee worden alle banktransacties automatisch in Jortt gezet – klaar om ingeboekt te worden.

De verschillende boekingen vind je terug onder de gelijknamige tab 'Boekingen'. Standaard worden jouw gegevens hier aan de hand van de data gerangschikt. Je kunt er echter ook voor kiezen om boekingen te sorteren op basis van de tegenrekening. Hiermee komen alle boekingen per leverancier bij elkaar te staan. Zo kun je eenvoudig boekingen van specifieke leveranciers overhevelen naar de tab 'Concept boekingen'. Hier is het onder meer mogelijk het percentage btw en de relevante categorie aan te passen, voor je de boekingen in één keer accordeert.

Wat zijn de voordelen van Jortt?

Het grote voordeel van Jortt is in dit geval erg duidelijk: je verwerkt grote delen van je boekhouding met slechts een paar drukken op de knop. Daar komt nog eens bij kijken dat je via Jortt, nadat je de boekingen hebt geboekt, jouw gegevens in een klap worden verwerkt in onder meer de winst- en verliesrekening, de balans en de jaarrekening. Met Jortt wordt de administratie bijwerken een fluitje van een cent.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.