Online Boekhouden

Jortt smartphone app

Met de Jortt smartphone app is het eenvoudig je bonnetjes te verwerken in de boekhouding. De app is gratis beschikbaar voor alle Jortt Compleet gebruikers. Om te beginnen download je de app:

iPhohe App Android App

Upload je foto van de Jortt app

De eerste keer dat je inlogt, wordt gevraagd naar je Jortt gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt een foto maken of een bestaande foto selecteren. Klik op Maak of kies foto. Wanneer je de foto maakt, zorg dan dat de leverancier, het totaalbedrag en de btw duidelijk zichtbaar zijn. Heb je gepind? Leg de pinbon dan naast de bon zodat ze samen op de foto komen.

Nadat je de foto hebt genomen vragen we je een omschrijving mee te geven. Heb je zakelijk gegeten? Vul hier dan ook de naam van je gast in. Voer daarna het bedrag inclusief de btw in. Heb je een fooi gegeven? Vul dan het bedrag inclusief fooi in (het pinbedrag). Als laatste kan je de kostenplaats toevoegen.

Boeken van je bonnetje

Een geüpload bonnetje vind je in boekhoudprogramma Jortt bij Nog te doen , Concept boekingen. Hier kan je de boeking controleren en eventueel nog aanpassen. Let er op dat je hier de btw nog moet opgeven. Van zakelijke lunches mag je geen btw aftrekken. Laat deze in dat geval op € 0 staan.

Bankafschrijving koppelen

Jortt zoekt bij de boeking gelijk de juiste bankafschrijving. Dus als je gepind hebt en je bankbestanden ingelezen, dan kan je deze afschrijving gelijk koppelen aan de boeking.

Je bonnetje is geboekt, klik op Opslaan en de boeking is verwerkt!

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.