Online Boekhouden

Jortt 'Slim boeken'

Automatisch boekhouden

Veel boekingen die je doet, komen regelmatig terug. Vaak zelfs iedere maand. Omdat Jortt vindt dat het geen zin heeft deze boekingen iedere maand opnieuw zelf helemaal in te voeren, heeft Jortt 'Slim boeken' uitgevonden.

Met ‘Slim boeken’ leert Jortt van iedere boeking die je doet. Je zult al snel merken dat er steeds meer gegevens automatisch voor je worden ingevuld.

De basis voor de Jortt boekhouding zijn je digitale bankafschriften, de MT940 bestanden. Wanneer je een bankafschrift hebt ingelezen, zul je zien dat Jortt een groot aantal banktransacties direct al herkent. Zelfs wanneer je de eerste keer een MT940 bestand inleest.

Uiteraard worden de betaalde verkoopfacturen van je klanten automatisch herkent en deze facturen worden direct als betaald gemarkeerd. Hier hoef je dus zelf helemaal niets aan te doen.

Maar ook van je inkoopfacturen zal Jortt de categorie, de btw en de boekingsperiode al heel snel herkennen. Jortt vult deze informatie dan automatisch voor je aan in de boeking.

En doe je een boeking van een leverancier die Jortt nog niet herkent? Dan leert Jortt dat bij de eerste boeking. Zo wordt de volgende betaling aan deze leverancier voortaan ook herkent en wordt deze voortaan automatisch op de juiste categorie geboekt.

Jortt leert van iedere boeking

Voor steeds meer boekingen hoef je dus niets anders te doen dan de inkoopfactuur te koppelen aan de boeking en je bent klaar. ‘Slim boeken’ van Jortt wordt steeds slimmer, want het leert van iedere boeking. Je zult merken dat Jortt steeds meer voor je meer automatiseert. Dus hoe langer je werkt met Jortt, hoe minder je zelf hoeft te doen.

En dat noemen wij: Boekhouden met een Glimlach!

De techniek die Jortt gebuitk voor Slim boeken is Machine Learning .

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.