Bankkoppeling ABN AMRO

Jortt heeft een gratis bankkoppeling met de ABN AMRO bank. Door deze bankkoppeling worden elke dag alle bij- en afschrijvingen van de ABN AMRO bank opgehaald en toegevoegd aan je boekhouding.

Veel van de ingelezen bij- en afschrijvingen worden automatisch verwerkt door de Boekhoudbot: boekingen worden gemaakt en facturen op betaald gezet.

Koppel ABN AMRO met boekhoudprogramma Jortt

.

Ga in Jortt naar Geldzaken en kies voor Nieuwe bankrekening koppelen.

 1. Selecteer bij stap 3 van de bankkoppeling wizard de ABN AMRO bank en klik op Ga naar website bank.
 2. Je wordt doorgestuurd naar Internet Bankieren van de ABN AMRO bank.
 3. Scan de QR-code met je ABN AMRO app of log in met de e.dentifier.
  Inloggen kopeling ABN AMRO
 4. Selecteer de rekening die je wilt koppelen aan je boekhouding. Selecteer hier alleen een rekening die je zakelijk gebruikt. Controleer de gegevens en klik op Bevestigen.
  Rekening selecteren kopeling ABN AMRO
 5. Log in met je code of Face ID om Jortt toegang te geven.
  Toestemming kopeling ABN AMRO
 6. De ABN AMRO app geeft weer dat de koppeling met je boekhoudprogramma is gelukt. Klik op Afronden. Je kan de ABN AMRO app afsluiten.
  Kopeling ABN AMRO gelukt
 7. Op de webpagina van de ABN AMRO bank staat de melding "Na het voltooien van de goedkeuring in de App klik op voltooien". Klik op Voltooien.
  Kopeling ABN AMRO voltooien
 8. Na het toestemming geven in Internet Bankieren van de ABN AMRO bank word je weer teruggestuurd naar de bankkoppeling wizard op de website van Jortt.
 9. Ga verder met stap 4 van de bankkoppeling.
 10. Je moet de bovenstaande stappen herhalen voor elke zakelijke ABN AMRO rekening die je aan je boekhouding wilt toevoegen.

Problemen met bankkoppeling ABN AMRO

Wanneer er problemen zijn met het koppelen van de ABN AMRO-rekening of met het vernieuwen van de toestemming voor de ABN AMRO bankkoppeling probeer dan onderstaande oplossingen. Wanneer dit het probleem niet oplost probeer dan de stappen in de probleemoplosser voor bankkoppelingen.

 1. Gebruik de identifier zonder dat deze met een USB-kabel gekoppeld is, dan lukt het vaak wel.

ABN AMRO Boekhoudkoppeling

.

De ABN AMRO bank heeft ook een ABN AMRO Boekhoudkoppeling die je vanuit de ABN AMRO Internet bankieren website kan activeren. Jortt gebruikt deze koppeling niet. Jortt maakt gebruik van de meest moderne (PSD2) koppeling. Een van de voordelen hiervan is dat je hiervoor niets hoeft te betalen. De ABN AMRO Boekhoudkoppeling kost € 3,25 per maand voor 1 rekening. Voor 2 tot en met 4 rekeningen betaal je € 1,50 per rekening extra per maand. Door gebruik te maken van de Jortt boekhoudkoppeling het je deze extra kosten niet.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.