Bankkoppeling ING

Koppeling boekhoudpakket met ING

.

Met Jortt heb je de meest moderne PSD2 integratie in plaats van de traditionele integratie tussen de ING bank en boekhoudpakketten, die beschikbaar is via de ING Online Bankieren website. Deze PSD2 koppeling is gratis. Hierdoor bespaar je tussen de €3,25 en €7,25 per maand.

Koppel ING met boekhoudprogramma Jortt

.

Ga in Jortt naar Geldzaken en kies voor Nieuwe bankrekening koppelen.

 1. Selecteer bij stap 3 van de bankkoppeling wizard de ING bank en klik op Ga naar website bank.
 2. Je wordt doorgestuurd naar de website van de ING bank.
 3. Log in op de website van de ING.
  Bankkoppeling ING inloggen
 4. Selecteer de rekeningen die je wilt koppelen aan je boekhouding. Selecteer hier alleen rekeningen die je zakelijk gebruikt. Klik op Verder.
  Koppeling ING rekening
 5. Er wordt aangegeven om de ING Mobiel Bankieren App te openen.
  Kopeling ING mobiel bankieren app
 6. Open nu de ING Mobiel Bankieren App op je telefoon. Login in de ING Mobiel Bankieren App. Er wordt een melding weergegeven dat Jortt BV toestemming wil tot je bij- en afschrijvingen. Klik op Bevestigen. De toestemming is bevestigd. Je kunt de Bankieren App sluiten.
 7. Na het toestemming geven op de website van de ING word je weer teruggestuurd naar de bankkoppeling wizard op de website van Jortt.
 8. Ga verder met stap 4 van de bankkoppeling.

Probleemoplossers met ING bankkoppeling

.

Kun je geen, of niet de juiste bankrekening kunt selecteren? Probeer dan onderstaand:

 1. Is er nog iemand met een ING app binnen je bedrijf? Probeer dan eerst opnieuw te koppelen met de andere ING app.
 2. Weet je zeker dat je de juiste rechten hebt? Start Jortt dan op in een Privé/ incognitoscherm en probeer opnieuw te koppelen. Het kan zijn dat cookies het probleem veroorzaken.

Lukt dit niet? Neem contact op met ING Zakelijk Servicedesk: Bel 020 22 888 22 werkdagen van 08.30 - 17.00 uur.

Geef expliciet aan dat je een koppeling maakt via de PSD2 koppeling van Jortt. Als de ING support medewerker hier niet uit komt, kan deze informatie hierover vinden in haar knowledgebase met de zoekwoorden: Jortt en PSD2. Lees meer over de ING PSD2 koppeling op de website van de ING.

Er zijn twee methoden om een boekhoudprogramma te koppelen. Jortt gebruikt de moderne PSD2 bankkoppeling. Als de ING support medewerker aangeeft dat Jortt niet gekoppeld kan worden aan de ING, dan doelt zij op de oude bankkoppeling.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.