Bankkoppeling ING

Jortt heeft een gratis bankkoppeling met de ING bank. Door deze bankkoppeling worden elke dag alle bij- en afschrijvingen van de ING bank opgehaald en toegevoegd aan je boekhouding.

Veel van de ingelezen bij- en afschrijvingen worden automatisch verwerkt door de Boekhoudbot: boekingen worden gemaakt en facturen op betaald gezet.

Koppel ING met boekhoudprogramma Jortt

Ga in Jortt naar Geldzaken en kies voor Nieuwe bankrekening koppelen.

 1. Selecteer bij stap 3 van de bankkoppeling wizard de ING bank en klik op Ga naar website bank
 2. Je wordt doorgestuurd naar de website van de ING bank.
 3. Log in op de website van de ING.
 4. Bankkoppeling ING inloggen
 5. Selecteer de rekeningen die je wilt koppelen aan je boekhouding. Selecteer hier alleen rekeningen die je zakelijk gebruikt. Klik op Verder.
  Koppeling ING rekening
 6. Er wordt aangegeven om de ING Mobiel Bankieren App te openen.
  Kopeling ING mobiel bankieren app
 7. Open nu de ING Mobiel Bankieren App op je telefoon. Login in de ING Mobiel Bankieren App. Er wordt een melding weergegeven dat Jortt BV toestemming wil tot je bij- en afschrijvingen. Klik op Bevestigen. De toestemming is bevestigd. Je kunt de Bankieren App sluiten.
 8. Na het toestemming geven op de website van de ING word je weer teruggestuurd naar de bankkoppeling wizard op de website van Jortt.
 9. Ga verder met stap 4 van de bankkoppeling.

Koppeling boekhoudpakket ING

De ING bank heeft ook een Koppeling boekhoudpakket die je vanuit de ING Online bankieren website kan activeren. Jortt gebruikt deze koppeling niet. Jortt maakt gebruik van de meest moderne (PSD2) koppeling. Een van de voordelen hiervan is dat je hiervoor niets hoeft te betalen. Dit scheelt je tussen de € 3,25 en € 7,25 per maand.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.