Bankkoppeling Knab

Jortt heeft een gratis bankkoppeling met de Knab bank. Door deze bankkoppeling worden elke dag alle bij- en afschrijvingen van de Knab bank opgehaald en toegevoegd aan je boekhouding.

Veel van de ingelezen bij- en afschrijvingen worden automatisch verwerkt door de Boekhoudbot: boekingen worden gemaakt en facturen op betaald gezet.

Koppel Knab met boekhoudprogramma Jortt

.

Ga in Jortt naar Geldzaken en kies voor Nieuwe bankrekening koppelen.

 1. Selecteer bij stap 3 van de bankkoppeling wizard de Knab bank en klik op Ga naar website bank.
 2. Je wordt doorgestuurd naar de website van de Knab bank.
 3. Scan de QR-code met je Knab mobiel bankieren app.
  Bankkoppeling Knab inloggen
 4. Voer je toegangscode in in de Knab mobiel bankieren app.
  Kopeling Knab mobiel bankieren app
 5. Selecteer de rekeningen die je wilt koppelen aan je boekhouding. Selecteer hier alleen rekeningen die je zakelijk gebruikt. Klik op Ja, Toestaan.
  Koppeling Knab rekening
 6. Na het toestemming geven op de website van de Knab bank word je weer teruggestuurd naar de bankkoppeling wizard op de website van Jortt.
 7. Ga verder met stap 4 van de bankkoppeling.

Problemen met bankkoppeling Knab

Wanneer er problemen zijn met het koppelen van de Knab-rekening of met het vernieuwen van de toestemming voor de Knab bankkoppeling probeer dan onderstaande oplossingen. Wanneer dit het probleem niet oplost probeer dan de stappen in de probleemoplosser voor bankkoppelingen.

 1. Werkt de QR code niet, log in met een Incognito venster (via Chrome als browser).

Knab Boekhoudkoppeling

.

De Knab bank heeft ook een Knab Boekhoudkoppeling die je vanuit de Knab Online bankieren website kan activeren. Jortt gebruikt deze koppeling niet. Jortt maakt gebruik van de meest moderne (PSD2) koppeling. Een van de voordelen hiervan is dat je hiervoor niets hoeft te betalen. Dit scheelt je € 1,50 per maand per pakket.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.