Bankkoppeling Rabobank

Jortt heeft een gratis bankkoppeling met de Rabobank. Door deze bankkoppeling worden elke dag alle bij- en afschrijvingen van de Rabobank opgehaald en toegevoegd aan je boekhouding.

Veel van de ingelezen bij- en afschrijvingen worden automatisch verwerkt door de Boekhoudbot: boekingen worden gemaakt en facturen op betaald gezet.

Koppel Rabobank met boekhoudprogramma Jortt

.

Ga in Jortt naar Geldzaken en kies voor Nieuwe bankrekening koppelen.

 1. Selecteer bij stap 3 van de bankkoppeling wizard de Rabobank en klik op Ga naar website bank.
 2. Je wordt doorgestuurd naar de website van de Rabobank.
 3. Log op de gebruikelijke manier in op de website van de Rabobank. Dit kan door middel van de de Rabo App, de Rabo Scanner of de Random Reader Comfort
 4. De Rabobank vraag of je Jortt toestemming wil geven tot het saldo van je rekeningen. Selecteer de rekeningen die je wilt koppelen aan je boekhouding. Selecteer hier alleen rekeningen die je zakelijk gebruikt. Klik op Volgende.
  Saldo Rabobank rekening
 5. De Rabobank vraag of je Jortt toestemming wil geven tot de bij- en afschrijvingen van je rekeningen. Selecteer de rekeningen die je wilt koppelen aan je boekhouding. Selecteer hier alleen rekeningen die je zakelijk gebruikt. Klik op Volgende.
  Bij en afschrijvingen Rabobank rekening
 6. De Rabobank vraag of je Jortt toestemming wil geven tot de Historie van de bij- en afschrijvingen van je rekeningen. Selecteer de rekeningen die je wilt koppelen aan je boekhouding. Selecteer hier alleen rekeningen die je zakelijk gebruikt. Klik op Volgende.
  Historie Rabobank rekening
 7. Controleer en bevestig de Rabobank bankkoppeling met boekhoudprogramma Jortt. Klik op Bevestigen.
  Koppeling Rabobank rekening
 8. Na het toestemming geven op de website van de Rabobank word je weer teruggestuurd naar de bankkoppeling wizard op de website van Jortt.
 9. Ga verder met stap 4 van de bankkoppeling.

Rabo BoekhoudKoppeling

.

De Rabobank heeft ook een Rabo BoekhoudKoppeling die je vanuit Rabo Business Banking of de Rabo App kan activeren. Jortt gebruikt deze koppeling niet. Jortt maakt gebruik van de meest moderne (PSD2) koppeling. Een van de voordelen hiervan is dat je hiervoor niets hoeft te betalen. Dit scheelt je € 1,75 per maand per gekoppelde rekening!

Toegang Rabobank intrekken

.

Wanneer de toegang wordt ingetrokken dan kan Jortt geen nieuwe bij- en afschrijvingen meer ophalen. Je boekhouding kan niet compleet gemaakt worden.

De toegang tot de Rabobank verloopt automatisch na 90 dagen.

 1. Log op de gebruikelijke manier in op de website van de Rabobank of de Rabo App.
 2. Klik boven in het hoofdmenu op Service.
 3. Klik vervolgens op Veiligheid onder het kopje Algemeen.
  Koppeling Rabobank service
 4. Klik op Toegang en ondertekenen.
  Koppeling Rabobank veiligheid
 5. Klik op Toegang app beheren.
  Koppeling Rabobank ondertekenen
 6. Klik op de Jortt BV app.
  Koppeling Rabobank toegang
 7. Bekijk de details en klik op Toegang intrekken.
  Koppeling Rabobank details

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.