Bankkoppeling Triodos

Jortt heeft een gratis bankkoppeling met de Triodos bank. Door deze bankkoppeling worden elke dag alle bij- en afschrijvingen van de Triodos bank opgehaald en toegevoegd aan je boekhouding.

Veel van de ingelezen bij- en afschrijvingen worden automatisch verwerkt door de Boekhoudbot: boekingen worden gemaakt en facturen op betaald gezet.

Koppel Triodos met boekhoudprogramma Jortt

.

Ga in Jortt naar Geldzaken en kies voor Nieuwe bankrekening koppelen.

 1. Selecteer bij stap 3 van de bankkoppeling wizard de Triodos bank en klik op Ga naar website bank.
 2. Je wordt doorgestuurd naar de website van de Triodos bank. Je kan hier kiezen of je via de Triodos Bankieren app of de Indentifier toestemming wilt geven.
  Bankkoppeling Triodos
 3. Open de Triodos Bankieren app en klik rechtsonder op het QR-code-icoon.
  Bankkoppeling Triodos
 4. Scan de QR-code met je Triodos Bankieren app.
  Bankkoppeling Triodos
 5. Voer je toegangscode in in de Triodos mobiel bankieren app.
  Bankkoppeling Triodos
 6. Selecteer de rekeningen die je wilt koppelen aan je boekhouding. Selecteer hier alleen rekeningen die je zakelijk gebruikt. Klik op Bevestigen.
  Bankkoppeling Triodos
 7. Na het toestemming geven op de website van de Triodos bank word je weer teruggestuurd naar de bankkoppeling wizard op de website van Jortt.
 8. Je krijgt van de Triodos ook een e-mail met de titel 'Bevestiging toestemming aan een andere partij'.
 9. Ga verder met stap 4 van de bankkoppeling.

Problemen met bankkoppeling Triodos

Wanneer er problemen zijn met het koppelen van de Triodos-rekening of met het vernieuwen van de toestemming voor de Triodos bankkoppeling probeer dan de stappen in de probleemoplosser voor bankkoppelingen.

Triodos Automatische boekhoudkoppeling

.

De Triodos bank heeft ook een Triodos Automatische boekhoudkoppeling die je vanuit de Triodos Internet Bankieren website kan activeren. Jortt gebruikt deze koppeling niet. Jortt maakt gebruik van de meest moderne (PSD2) koppeling.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.