Jortt app

Met de Jortt app kun je gemakkelijk je dashboard bekijken en bonnetjes direct aan je administratie toevoegen. Deze vind je vervolgens terug in de Inbox. De bonnen worden automatisch uitgelezen door de 'Scan en Herken' functie met Jortt Plus.

Jortt Scanner app

Gebruikers met de rol 'Beheerder' hebben toegang tot het dashboard, terwijl gebruikers met andere rollen enkel de 'Upload bon'-functie zien.

Wil je niet alle informatie zien, sluit dan een tabblad. Een tabblad blijft gesloten tot je hem weer open klikt.

App stores hanteren specifieke eisen voor de apps die ze aanbieden. Om deze reden werkt de app enkel op nieuwere telefoons (2020+) die minimaal Android 13 of iOS 13 ondersteunen.

Installeren van de Jortt app:

Download de app:

iPhone App Android App

Log in met het e-mail en wachtwoord dat je voor je Jortt administratie gebruikt en voer eventueel de twee-staps-verificatie op.

Gebruik van de Jortt app

Met de Jortt app maak je eenvoudig een foto van een bon en stuur je hem naar je Jortt inbox.

  1. Open de Jortt app op je telefoon.
  2. Kies het bedrijf waar je een bon voor hebt.
  3. Klik rechtsonder op Meer.
  4. Kies Bon toevoegen.
  5. Maak een foto met je smartphone of kies er een uit je al gemaakte foto’s.
  6. Kies Bon bewaren.
  7. De bon/factuur staat binnen enkele seconden in je Inbox van Jortt.

Foutmelding

Krijg je de foutmelding: Uploaden mislukt. Jortt is niet bereikbaar? Log dan even uit en log opnieuw in. Je hebt dan op een andere systeem de inloggegevens aangepast.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.