De Jortt Inbox

Het meeste werk van je administratie bijhouden is vaak het verzamelen van bonnen en inkoopfacturen, en deze koppelen in de boekhouding. Met de Jortt Inbox kan je op een makkelijke manier alle bonnen en inkoopfacturen op één plek verzamelen om deze later in de boekhouding te verwerken.

Uploaden vanaf je PC

Je kan bonnen uploaden door rechts bovenin te klikken op Uploaden, kies dan voor Bonnetjes. Je kan dan één of meerdere bonnen selecteren en uploaden van jouw computer.

Of ga naar Inbox in het hoofdmenu en klik op + Bestand toevoegen. Je kan nu facturen selecteren vanaf je computer.

Naar je Inbox e-mailen

Je kan bonnen per e-mail versturen naar je Jortt Inbox. Hiervoor moet je eerst een Jortt Inbox e-mailadres instellen.

Je kan zelf een e-mailadres aanmaken voor het ontvangen van facturen in de Jortt Inbox. De e-mail moet uniek zijn en uit minimaal 4 karakters bestaan. Ga voor het aanmaken van je Jortt Inbox e-mailadres naar Instellingen en klik op Jortt Inbox. Wanneer er meerdere bijlagen in één factuur zitten, worden deze allemaal als aparte facturen opgeslagen in boekhoudprogramma Jortt.

Wanneer je e-mailberichten, met bonnen of inkoopfacturen als bijlage, naar dit e-mailadres stuurt dan worden de bijlage automatisch in je inbox geplaatst. Dit is vooral handig voor facturen die je maandelijks per e-mail ontvangt. Je kan deze direct naar je Jortt Inbox e-mailadres laten sturen.

Koppelen van Dropbox

Je kan je Dropbox account koppelen aan Jortt. In je Dropbox folder krijg je dan een folder voor de Jortt Inbox. Vanuit verschillende devices kan je dan bonnen plaatsen in deze Inbox folder. Deze bonnen worden dan automatisch naar je Jortt inbox verplaatst. Koppel je Dropbox account bij de Dropbox instellingen.

Zie hier voor de instructies voor het koppelen van je Dropbox account.

Factuur koppelen uit Inbox vanuit een boeking

Vanuit een boeking kan je de factuur koppelen door te klikken op Bestand kiezen uit je Inbox. Selecteer de juiste factuur en klik op Kiezen.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.