Snooze functie

Uistellen zonder afstellen

In boekhoudprogramma Jortt zit een snooze functie ingebouwd. Wanneer je bij Nog te doen op een taak klikt, zie je voor welke items je deze taak moet uitvoeren. Je kunt van een bij- en afschrijving, boeking, factuur of offerte aangeven dat je deze tijdelijk of voor altijd, niet meer wilt zien op het Nog te doen scherm. Zo houd je overzicht en blijft Jortt je niet herinneren aan een taak die je niet kunt doen of nu gewoon nog even niet wilt uitvoeren. Zoals bijvoorbeeld een bonnetje toevoegen aan een boeking wanneer je dat bonnetje echt niet meer hebt.

Heb je voor een item een bepaalde snooze tijd ingegeven dan komt dat item vanzelf weer bij Nog te doen te voorschijn wanneer de snooze tijd voorbij is.

Snoozen van Nog te doen items

.
  1. Vink het Nog te doen item aan. Soms moet je hiervoor op het gekleurde balletje gaan staan waardoor het vakje zichtbaar wordt.
  2. Vink eventuele andere items aan die je op dezelfde manier wilt snoozen.
  3. Klik op de knop Snooze en kies de tijd dat je het item even niet wilt zien.
  4. Het item verdwijnt nu bij Nog te doen, maar blijft in je administratie aanwezig en komt weer bij Nog te doen te voorschijn wanneer de snooze tijd verstreken is.
Snooze een boeking of factuur

Een bij- of afschrijving kun je voor maximaal een maand snoozen.

Items die je gesnoozed hebt, blijven wel zichtbaar op de schermen Facturen en offertes, Boekingen en Geldzaken en worden ook meegenomen in de controles van de Boekhoudbot.

Zichtbaar maken van gesnoozde items

.

Schuif de knop die rechts bovenaan in het Te doen scherm staat naar rechts en alle items die je gesnoozed hebt zijn weer even zichtbaar!

Toon alle snooze items

Je kunt de taak voor het item nu gewoon uitvoeren. Voer je de taak niet uit en ga je weg uit Nog te doen dan is het item weer gesnoozed.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.