Wat is een online boekhoudprogramma?

Een boekhoudprogramma heeft als doel de administratie te structureren en te ordenen. Daarnaast maakt een boekhoudprogramma automatisch de berekeningen voor je belastingaangifte. Door gebruik te maken van een boekhoudprogramma houd je financieel overzicht op je onderneming. Ook archiveert een boekhoudprogramma je administratie zodat je aan de bewaarplicht voldoet.

Een online boekhoudprogramma heeft vele voordelen ten opzichte van een lokaal draaiend boekhoudprogramma. Een online boekhoudprogramma staat altijd tot je beschikking. Je logt eenvoudig in via je webbrowser. Je hebt dan altijd toegang tot de laatste versie. Back-ups worden automatisch gemaakt (wist je dat Jortt iedere 15 minuten een back-up maakt?). En je administratie wordt automatisch beveiligd en versleuteld opgeslagen. Een online boekhoudprogramma maakt het boekhouden wel zo makkelijk.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.