Boekhoudprogramma Jortt

Abonnement upgraden, downgraden, toevoegen, verwijderen of opschonen

In boekhoudprogramma Jortt heb je de volgende instellingen voor je abonnement. De instellingen staan bij je Profiel. Deze vind je door rechts bovenin op je bedrijfsnaam te klikken en 'Mijn abonnement' te kiezen.

Online boekhoudprogramma jortt profiel

Hier heb je de volgende keuzes:

Upgrade of downgrade abonnement

Hier kun je op ieder gewenst moment je abonnement upgraden naar Jortt Compleet of downgraden naar Jortt Gratis. De eerste maand dat je Jortt Gratis gebruikt, zijn ook alle functies van Jortt Compleet ter kennismaking 30 dagen beschikbaar.

Downgraden naar Jortt Gratis

Als je downgradet van Jortt Compleet naar Jortt Gratis dan krijg je geen nieuwe facturen meer van Jortt. Vanaf dat moment heb je alleen nog toegang tot de menu's Dashboard, Klanten en Facturen en offertes. Je data blijft bewaard op de servers van Jortt. De geavanceerde functies zoals de Jortt app, de btw-aangifte, de winst- en verliesrekening, de balans en de jaarrekening zijn niet meer beschikbaar.

Upgraden naar Jortt Compleet

Jortt Compleet is altijd de eerste 30 dagen gratis. Als je bent begonnen met Jortt Gratis dan zijn alle functies van Jortt Compleet ook de eerste maand beschikbaar. Als je binnen 30 dagen nadat je met Jortt Gratis bent gestart, upgradet naar Jortt Compleet dan blijft het restant van de eerste 30 dagen nog steeds gratis. Jortt Compleet kost € 12,50 per maand, excl. btw.

Als je na 30 dagen van Jortt Gratis upgradet dan start de facturatie van Jortt Compleet vanaf de dag van de upgrade.

Als je een keer hebt gedowngraded van Jortt Compleet naar Jortt Gratis en je doet later weer een upgrade, dan worden ook de tussenliggende maanden door Jortt gefactureerd.

Administratie toevoegen

Je kunt met één account (inlognaam en wachtwoord), meerdere administraties voeren. Kies hiervoor Administratie toevoegen. Iedere administratie kost € 12,50 per maand en wordt per bedrijf gefactureerd. Je kunt nu eenvoudig tussen de verschillende administraties wisselen. Dit is vooral handig als je een holding bv en een werkmaatschappij hebt.

Heb je meerdere vennoten in de werkmaatschappij? Dan kun je per administratie aangeven welke gebruikers toegang hebben tot de administratie van de werkmaatschappij. Zo heb jij toegang tot je eigen administratie en die van de werkmaatschappij en je vennoot alleen toegang tot zijn/haar eigen administratie en die van de werkmaatschappij. Jullie kunnen dan niet bij elkaar in de administratie van de holding bv's kijken.

Verwijder administratie

Je kunt je hele administratie uit Jortt verwijderen. Als je één administratie hebt, verwijder je hiermee ook je account. De overeenkomst met Jortt stopt en je krijgt geen facturen meer. Voer je meerdere administraties in Jortt? Dan blijven je account en de andere administraties bestaan.

Je verwijdert al jouw data van de Jortt servers. Dus ook je facturen, bonnen, jaarrekening, btw-berekeningen etc.

Het verwijderen van een administratie is onomkeerbaar.

Opnieuw beginnen of administratie opschonen

Heb je getest en wil je met een schone lei in Jortt beginnen? Dat kan. Dat kan. Kies hiervoor Begin opnieuw met deze administratie. Je bedrijfsgegevens blijven bewaard, maar je facturen, boekingen, bij- en afschrijvingen van de bank en je klanten worden gewist.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.