Onbetaalde facturen per klant

In het overzicht van de onbetaalde facturen per klant, ook wel ouderdomsanalyse genaamd, kun je zien welk bedrag je nog tegoed hebt van je klant voor facturen die nog open staan en hoe lang deze facturen al open staan. Hoe langer facturen open staan, hoe groter de kans is dat deze facturen niet meer betaald gaan worden. Deze rapportage geeft daarom ook een goed beeld van hoeveel geld je hebt om op de korte termijn aan je financiële verplichtingen te voldoen. Wanneer je klanten op tijd betalen, heb je meer financiële armslag.

Onbetaalde facturen overzicht

Plan een vast moment in om je klanten te herinneren aan de nog openstaande facturen. Jortt helpt je hiermee door bij Nog te doen te tonen welke facturen nog niet betaald zijn, en biedt je de mogelijkheid ze allemaal in een keer te herinneren. Zorg gewoon dat je wekelijks je klanten herinnert aan de nog openstaande facturen zodat ze sneller betalen.

Wat zie je precies in Onbetaalde facturen klanten?

In dit rapport wordt per klant weergegeven welke bedragen van facturen nog onbetaald zijn. Wanneer er van een factuur van 150 euro al 100 euro betaald is dan wordt alleen de 50 euro onbetaald in dit rapport weergegeven. De openstaande bedragen worden opgedeeld in het aantal dagen dat de facturen open staan:

t/m 30 dagen: Het totaalbedrag van de facturen van deze klant die minder dan 30 dagen geleden zijn verstuurd en nog (deels) onbetaald zijn.

31 t/m 60 dagen: Het totaalbedrag van de facturen van deze klant die tussen de 31 dagen en 60 dagen geleden zijn verstuurd en nog (deels) onbetaald zijn.

61 t/m 90 dagen: Het totaalbedrag van de facturen van deze klant die tussen de 61 dagen en 90 dagen geleden zijn verstuurd en nog (deels) onbetaald zijn.

meer dan 90 dagen: Het totaalbedrag van de facturen van deze klant die meer dan 90 dagen geleden zijn verstuurd en nog (deels) onbetaald zijn.

Totaal: Het totaalbedrag van de facturen van deze klant die nog (deels) onbetaald zijn.

Je kunt klikken op Klant:

Je ziet dan welke bedragen er nog openstaan in de verschillende periodes. Klik je op de klant dan zie je precies om hoeveel en welke facturen het gaat. Je kunt de facturen selecteren en in een kéér herinneren.

Onbetaalde facturen herinneren

Je kunt sorteren op Periode:

Door bovenaan te kiezen welke periode je wil zien en hoe je wil sorteren (van groot naar klein of andersom) sorteert Jortt je klanten op volgorde van nog openstaand bedrag in die periode.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.