Boekhoudersportaal voor administratiekantoor

Boekhoudprogramma Jortt

Jortt is een compleet boekhoudprogramma waarbij de volledige boekhouding, van de eerste factuur tot en met de btw-aangifte én het jaarwerk geïntegreerd is. Bij Jortt houden we van automatiseren. Hierdoor is een boekhouding tot 99% te automatiseren.

Geavanceerde features van het boekhoudhoudersportaal

Het boekhoudersportaal helpt je als boekhouder met de minste effort, het beste resultaat te houden. In Jortt zit onder andere:

  • Automatisch verwerken van mutaties (tot 99%)
  • Automatische workflow module
  • Communicatie bij een boeking
  • Mutaties gemakkelijk controleren en verwerken
  • Mutaties verwerken in bulk
  • Meest geavanceerde vast activa module
  • Automatische validatie van administraties
  • Geïntergreerde realtime rapportage
  • Opstellen van al het jaarwerk

Boekhoudersportaal

Het boekhoudportaal voegt extra functies toe aan het boekhoudprogramma. Zo zorgt het boekhoudersportaal voor een soepele en meetbare werkstroom. Verder kan een administratiekantoor, zonder dat daar externe software bij nodig is, met één systeem vele klanten volledig bedienen.

Waterdichte en controleerbare boekhouding

Omdat alle informatie in één systeem blijft, is de boekhouding waterdicht en is deze eenvoudig te controleren. Zo kun je vanuit ieder rapport doorklikken naar de boeking, de betaling, de klant, etc. Alles wat aan elkaar verbonden is, is zichtbaar.

Van boekhouder naar boekhoud-engineer

Bij Jortt houden we van automatiseren. Door de Boekhoudbot optimaal voor je te laten werken, wordt de tijd die je per klant aan de boekhouding besteedt, steeds minder en hebben je klanten optimaal inzicht in hun boekhouding. Het is bij Jortt niet ongebruikelijk dat één boekhouder meer dan 250 administraties beheert.

Bij Jortt automatiseren we niet alleen de repetitieve simpele handelingen, maar helpt Jortt juist met de complexe boekhoudkundige zaken. Je geeft in Jortt aan 'wat' er is gebeurd, Jortt verwerkt de 'hoe' automatisch in de boeking. Tot en met de jaarrekening, jaarafsluiting en de aangifte ib of aangifte vpb.

Zo beleven je klanten Jortt optimaal:

Automatiseer, automatiseer, automatiseer, wordt boekhoud-engineer

We adviseren je voor alle klanten Jortt Plus te gebruiken. Daarmee is de boekhouding grotendeels te automatiseren. Word de ‘boekhoud-engineer’ van je klanten. De Boekhoudbot zal met de 400 standaardregels al snel 40% tot 50% van alle boekingen zelf doen. Door voor alle overgebleven bij- en afschrijvingen direct een eigen regel te maken, automatiseer je het verwerken van de bij- en afschrijvingen al snel tot 99%. Blijf dit doen totdat alle boekingen voor altijd zijn geautomatiseerd.

De Boekhoudbot doet de boekhouding

Bankkoppeling

Laat alle klanten koppelen met hun bank. Deze koppeling maakt het boekhouden makkelijker, betrouwbaarder en beter. Ook voor jou als boekhouder zal dit veel werk schelen. De bij- en afschrijvingen zijn dagelijks bijgewerkt en zo ontstaat er minder druk aan het einde van de btw-periode.

Koppel je bank aan boekhoudprogramma Jortt

Btw-aangifte

De btw-controles van de Boekhoudbot zorgen ervoor dat je voor je klanten een perfecte btw-aangifte doet. Mogelijke problemen worden per btw-aangifte weergegeven, inclusief de verwachte oplossing. De btw-aangifte, of suppleties, verstuur je gewoon vanuit Jortt. Zijn je klanten gekoppeld aan je portaal, dan sturen we ook je beconnummer mee. De btw betalen je klanten via de qr-code met een vingerscan op hun mobiel.

btw-aangifte met Jortt

Jaarwerk

Dan blijft het jaarwerk nog over. Ook hier helpt de Boekhoudbot een handje. Steeds meer controles zullen worden toegevoegd aan de Boekhoudbot jaarcontrole. De jaarcontrole kun je aan het einde van het jaar laten doen, maar ook op ieder moment dat je wilt controleren of alles nog goed gaat. Hiermee bespaar je veel tijd en voorkom je problemen met de ib- of vpb-aangifte. De jaarrekening stelt de Boekhoudbot voor je op.

Download de voorbeeld jaarrekening om een voorbeeld te bekijken van een door Jortt opgestelde jaarrekening.

Statistiek voor de nerds: deze jaarrekening is opgesteld in 3,257 seconden.

winst- en verliesrapport

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.