Gratis bankkoppeling

Jortt heeft een eigen PSD2 bankvergunning en kan daardoor koppelen met iedere Nederlandse bank. Deze bankkoppeling is gratis. Er zijn zowel geen kosten aan Jortt, noch mag de bank voor deze koppeling kosten in rekening brengen. Voor een bankkoppeling geeft de klant toestemming in Jortt. Dit aanmeldproces is gelijk aan het doen van een online betaling. Super eenvoudig dus en binnen een minuut geregeld.

Een bankkoppeling is 90 dagen geldig. De klant krijgt een melding bij 'Nog te doen' 10 dagen voor het verlopen van de toestemming.

Koppel je boekhoudprogramma Jortt aan je bank

Profit first methode

Er zit geen limiet in het aantal bankrekeningen of banken die gekoppeld worden binnen één administratie. Zo is deze koppeling dus ook zeer geschikt voor klanten die volgens de Profit first methode werken en daarvoor meerdere sub-rekeningen hebben aangemaakt bij Knab of bunq.

De mutaties tussen de sub-rekeningen worden automatisch vewerkt door de Boekhoudbot.

Lees meer over de Jortt bankkoppeling: Jortt bankkoppeling

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.