Word de held van je klanten!

Automatiseer de boekhouding en accelereer als adviseur en boekhoudcoach.

Je klanten hebben realtime inzicht, maken zelf de facturen en begrijpen eindelijk hun boekhouding.

  • Automatiseer de boekhouding
  • Verdubbel het aantal klanten
  • Realtime inzicht voor je klanten
scroll
Koppel met bank

Werk samen met Jortt

Boekhouding doen

Nieuwe kansen
Boekhouden wordt geautomatiseerd. Dat is één ding wat zeker is. Als boekhouder biedt Jortt je dan ook nieuwe kansen.

Verdubbel het aantal klanten
Boekhoudkantoren die werken met Jortt hebben allemaal één grote overeenkomst: ze groeien als kool. Je specialiteit wordt het automatiseren van de boekhouding voor je klant. Hierdoor heeft je klant echte inzicht in de cijfers, op een manier die je klant begrijpt. Daar worden je klanten echt gelukkig van.

Van boekhouder naar coach
Door de verregaande automatisering in Jortt, verandert je rol van boekhouder naar coach. Je kijkt minder naar het verleden, maar richt je op de toekomst. Je wordt de coach die adviseert bij het verhogen van de winst, het doen van investeringen, beoordelen van de groeiplannen, afsluiten van verzekeringen en het opbouwen van het pensioen.

Samen met Jortt

Online samenwerken
Samen met je klant spreek je af wat de klant zelf doet en wat jij als boekhoudkantoor doet. Iedere vorm van samenwerking is daarin mogelijk.

Realtime meekijken
Je klanten kunnen zelf hun facturen maken, hebben realtime inzicht in de te betalen btw en kunnen al dan niet zelf de inkopen verwerken.

Automatiseer de boekhouding
Alle bankbestanden worden door de klant digitaal ingelezen en voor zover mogelijk al automatisch door Jortt verwerkt.

Boekhouder Jortt
Leer Boekhouder Jortt de resterende boekingen verwerken. Zo kunnen de boekingen tot 99% geautomatisdeerd worden.

boekhoudprogramma Jortt dashboard

38.000+
ondernemers werken met Jortt

Meer reviews
Jortt is gebruiksvriendelijk. Zelfs voor iemand zoals ik, die niet veel affiniteit met boekhouden heeft. Ik ga het zelfs leuk vinden (had nooit gedacht dat ik dat zou zeggen). Via het dashboard zie je direct hoe je ervoor staat en kan je de bedrijfsvoering sturen op basis van deze input. Ik zat gisteren zowaar met een glimlach op mijn gezicht mijn boekhouding te doen!
★★★★☆
Martine Hermens
Eigenaar van Stijlconcept
Jortt'er Martine
Voor Jortt deed ik de boekhouding in Excel en later met behulp van boekhoudprogramma VISMA. Het valt mij op dat er in Jortt geen onnodige functionaliteiten in zitten. Ik merk dat Jortt continu in ontwikkeling is en dus nog steeds beter wordt. Ik raad Jortt aan bij freelancers en bedrijven zonder voorraad. Van die bedrijven heb ik zelfs ook weer positieve feedback gehad, nadat zij op mijn advies Jortt zijn gaan gebruiken.
★★★★★
Laura Zentveld
Eigenaar van LaZent
Jortt'er Laura
Voordat ik met Jortt werkte deed ik mijn boekhouding in Excel (met een hoop gedoe daaromheen). Ik gebruik nu boekhoudprogramma Jortt en dat bevalt me prima! Met name het automatisch boeken valt op. Eigenlijk gaat er wel heel veel automatisch. Ik beveel Jortt zelfs al regelmatig aan bij andere mkb'ers en zzp'ers.
★★★★★
Peter Schallenberg
Eigenaar van Imkerij "Voor de Bijen"
Jortt'er Peter
Ik ben pas begonnen met boekhoudprogramma van Jortt en vind het nu zelfs leuk om mijn boekhouding te doen. Wat een makkelijk en overzichtelijk boekhoudprogramma! Ik heb nu ook een bunq bankrekening en dan werkt het helemaal geweldig. Kortom, ik ben erg blij met Jortt.
★★★★★
Mariska van den Bosch
SportySpice bij SportyCompany
Jortt'er Mariska

Gratis meekijken

boekhoudprogramma Jortt dashboard

Kijk op afstand mee
Als boekhoudkantoor heb je met Jortt gratis realtime-inzicht in de administratie van de Jortt gebruikers. Samen met je klant kun je online meekijken. Wanneer je klant je daar de rechten voor geeft, kun je ook een deel of de gehele boekhouding van je klant overnemen.

Geen kosten
Er zijn geen extra kosten voor je klant of voor jou. Met één inlog kun je meekijken met meerdere van je klanten die met boekhoudprogramma Jortt werken.

Gebruiker toevoegen
Om mee te kijken met je klant hoef je niets anders te doen dan om je klant te vragen jou uit te nodigen als extra gebruiker.

Gratis meekijken met je klanten is vooral geschikt voor administratiekantoren die Jortt nog niet als primair boekhoudprogramma aanbieden.

Boekhoudersportaal

Jortt specialist worden?
Dat kan. Jortt heeft namelijk ook een portal speciaal voor boekhouders. In plaats van meekijken met je klant, kun je zelf nu administraties aanmaken. Daarbij nodig jij je klant uit om online mee te kijken.

Je klanten hebben nog steeds realtime inzicht en maken zelf de facturen. In deze situatie gaat de facturatie van alle administraties naar jou. Daarbij factureert Jortt achteraf, zodat je eerst het geld ophaalt bij je klanten.

De boekhouders portal kost € 12,50 per maand. Daarbij krijg je één administratie met alle functies van Jortt Plus (ter waarde van € 29,50) voor eigen gebruik. Zo kun je zelf gebruik maken van alle geavanceerde functies van Jortt Plus en dus ook automatisch gaan incasseren bij je klanten.

Extra administraties:

  • Jortt Compleet € 14,50 / maand (Compleet boekhoudprogramma). Verkoopprijs € 17,50.
  • Jortt Plus € 24,50 / maand (Automatiseer de boekhouding) Verkoopprijs € 29,50.

Alle tarieven zijn exclusief btw en worden per maand achteraf gefactureerd. Administraties kunnen per maand worden geannuleerd.

boekhoudprogramma Jortt dashboard

Laat je klanten ook
Boekhouden met een Glimlach!

Maak 30 dagen gratis kennis met alle geavanceerde functies van Jortt. Zonder beperking, met de support van Jortt.

Probeer nu 30 dagen