Boekhouden voor ZZP'ers

ZZP-boekhouding perfect gedaan in slechts 10 minuten per maand. Jortt is een programma dat jouw boekhouding automatiseert. Zo kun je geen fouten maken en betaal je nooit te veel belasting. Boekhouden wordt gewoon leuk!

  • Iedereen begrijpt het; je kunt geen fouten maken
  • Nooit meer rode vlekken in je nek bij een blauwe envelop
  • Je boekhouding gedaan binnen 10 minuten per maand
  • Jammer dat je zo snel klaar bent…

30 dagen alle boekhoudfuncties gratis.
Zonder verplichtingen!

Reviews 4.8 van 5

Gebruikerstevredenheid: 4.8/5
door 2.097 ondernemers

scroll
Jortt Dashboard

Nooit meer rode vlekken in je nek bij een blauwe envelop

Boekhoudprogramma voor ZZP'ers

ZZP'er ben je geworden omdat je goed bent in je vak. Niet omdat je boekhouden nu zo leuk vindt. Daarom heeft Jortt een programma gemaakt dat de boekhouding automatiseert. Zodat je geen fouten kunt maken en de boekhouding je niet meer kost dan een paar minuten per maand.

Een-op-een gelijk met je bankrekening

In boekhoudprogramma Jortt verwerk je de boekhouding vanuit de bij- en afschrijving van je bank. Dat heeft een hele eenvoudige reden: Wat op je bankrekening is gebeurd is waar. De rest is subjectief. Daarbij maakt het je boekhouding overzichtelijk. Je bankrekening en je boekhouding komen een-op-een overeen.

Boekhouding die iedereen begrijpt

Iedereen begrijpt zijn bankrekening. Plusje zijn opbrengsten, minnetje kosten of een privé opname. Zo simpel is het. En zo simpel werkt Jortt.

Boekhouden met een Glimlach!

Wat maakt boekhouden met Jortt zo bijzonder voor Zeilschool Muiderberg? Door efficiënt te werken, kan Rafaël doen wat hij het meest belangrijk vindt: plezier hebben in zijn werk.

Bespaar tijd en geld

Automatisch boekhouden

Je boekhouding iedere dag bij

Dankzij de Jortt Boekhoudbot bespaar je veel tijd en geld. De Jortt Boekhoudbot zorgt ervoor dat je boekhouding iedere dag is bijgehouden. Steeds meer bij- en afschrijvingen worden automatisch geboekt in de juiste categorie.

Betaal niet te veel belasting

Jortt helpt je om niet te veel belasting te betalen, omdat Jortt je het hele jaar door fiscaal advies geeft, zodat je optimaal gebruik kunt maken van alle belasting voordelen.

Binnen 10 minuten klaar

De meeste Jortt'ers zijn binnen 10 minuten per maand klaar met hun boekhouding!

Jortt Boekhoudbot

Urenregistratie en projecten

Ieder uurtje op een factuurtje

Jortt urenregistratie

Jortt urenregistratie is een handig hulpmiddel voor werknemers die op urenbasis werken. Je houdt bij hoeveel uren je werkt en koppelt deze uren aan specifieke projecten en klanten. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van je gewerkte uren.

Zet uren om in facturen

De Jortt urenregistratie zorgt ervoor dat je facturen altijd correct zijn, omdat je met een druk op de knop de uren naar een factuur omzet en deze naar je klant stuurt. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken over ontbrekende uren op de factuur.

Rapport Urencriterium

Als je minimaal 1.225 uur per jaar besteedt aan je bedrijf, heb je recht op belastingvoordeel in de vorm van de startersaftrek en de zelfstandigenaftrek. Dit kan je helpen om duizenden euro's per jaar te besparen. Het is wel belangrijk dat je deze uren aan moet kunnen tonen aan de belastingdienst. Daarvoor gebruik je het Jortt rapport Urencriterium.

urenregistratie en projecten
Mooie facturen maken

Factureren in stijl

Met Jortt maak je eenvoudig en snel professionele facturen maken die er goed uitzien, duidelijk zijn en aan alle wettelijke eisen voldoen.

Supersnel gemaakt

Met enkele klikken selecteer je de klant, vul je de factuurregels in en ben je klaar.

Factuur volgens de regels

Jortt zorgt ook voor de juiste factuurnummering en berekenen de btw- en totaalbedragen automatisch, zodat je zeker weet dat de factuur altijd juist is.

Duidelijk voor je klant

Jortt zet de betaalinstructie duidelijk leesbaar en centraal op de factuur gezet wordt, zodat de klant direct weet wat, wanneer en hoe er betaald moet worden.

Laat je klanten betalen met alle betaalmethoden zoals ideal

Slaap een heel stuk lekkerder

Je weet vooraf hoeveel belasting je moet betalen

Btw-aangifte binnen 5 minuten

Jortt laat je altijd zien hoeveel btw je moet gaan betalen. Dat geeft je ruim van tevoren inzicht. En kun je de btw op tijd reserveren. Je komt nooit voor verrassingen te staan.

Controle van de btw-aangifte

Voordat je de btw-aangifte indient, doet de Boekhoudbot een uitgebreide controle over je boekhouding. Je weet zeker dat je boeking perfect is. En zijn er fouten? De boekhoudbot geeft aan wat beter kan en hoe je dat moet doen. Dat zorgt voor rust en zekerheid.

Correcties automatisch verwerkt

Nadat de btw-aangifte is gedaan, sluit je de btw-periode af. Toch iets vergeten? Geen probleem. Correcties worden dan door Jortt in de eerstvolgende periode verwerkt. Daar hoef je zelf niet over na te denken.

Btw-aangifte doen

Inclusief jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting

Met uitgebreide controle door de Boekhoudbot

de balans voor een ZZP’er

Klaar voor de Belastingaangifte

Als ZZP’er weet je één ding zeker; aan het einde van het jaar moet je belasting betalen. En of het nu gaat om de btw of inkomstenbelasting, Jortt zorgt dat je de belastingaangifte zelf eenvoudig kunt doen. Jortt helpt je stap voor stap door iedere aangifte heen.

Realtime rapporten:

Alle rapporten in Jortt zijn realtime, overzichtelijk en je kunt op iedere post klikken om de achterliggende boekingen te zien. Jortt boekhoudbot zorgt voor:

Boekhoudprogramma Award Winner Jortt Computable Awards voor Boekhouding

Computable Awards 2022 'Future of Work'

"Sneller, goedkoper, maar vooral beter dan een boekhouder het kan."

Boekhoudprogramma Award Winner Jortt Boekhouden

MKB Proof Award 2022 - ZZP - MKB Best Choice

"Alles bij elkaar maakt Jortt de belofte waar: Boekhouden is geen mensenwerk, computers zijn daar veelbeter in."

Gehoord en gezien op:

Sky Radio logo Veronica logo RTL4 logo Radio 538 logo Radio 10 logo
Luister 0:00