Online boekhouding voor ZZP'ers

Jortt ZZP is een superhandig boekhoudprogramma, special afgestemd op alles wat jij als ZZP'er nodig hebt. Van urenregistratie, de hele boekhouding tot en met je inkomstenbelasting.

  • Bijzonder makkelijk in gebruik
  • Boekhouding gedaan binnen 10 minuten per maand
  • Inclusief gratis urenregistratie

Reviews 4.8 van 5

Gebruikerstevredenheid: 4.8/5
met 1.561 reviews

scroll
Gratis uitproberen
61.422 ondernemers vertrouwen op Jortt

Boekhouding ZZP

Je boekhouding gedaan in 10 minuten per maand

Jortt Dashboard

Boekhoudprogramma voor ZZP'ers

ZZP'er ben je geworden omdat je goed bent in je vak. Niet omdat je boekhouden nu zo leuk vindt. Daarom heeft Jortt een programma gemaakt die de boekhouding automatiseert. Zodat de boekhouding je niet meer kost dan een paar minuten per maand.

Iedere ZZP’er kan het

Jortt gebruikt voor je boekhouding de bij- en afschrijvingen van je bank als basis. Begrijp je de bij- en afschrijvingen van je bank? Dan kun je boekhouden met Jortt. Want het enige dat je hoeft te doen is je bij- en afschrijvingen in een vanzelfsprekende categorie te plaatsen en Jortt verwerkt je boekhouding helemaal automatisch.

Boekhouden met een Glimlach!

Wat maakt boekhouden met Jortt zo bijzonder voor Zeilschool Muiderberg? Door efficiënt te werken, kan Rafaël doen wat hij het meest belangrijk vindt: plezier hebben in zijn werk.

Bespaar tijd en geld

Automatisch boekhouden

Je boekhouding iedere dag bij

Jortt is gek op automatiseren. Vanaf het eerste moment worden steeds meer bij- en afschrijvingen automatisch ingedeeld in de juiste categorie.

Betaal niet te veel belasting

Het hele jaar door krijg je fiscaal advies. Zo maak je optimaal gebruik van alle voordelen.

Binnen 10 minuten klaar

De meeste Jortt'ers zijn binnen 10 minuten per maand klaar met de boekhouding. Boekhouden met Jortt bespaart je dus heel veel tijd (en ja, ook heel veel geld).

Urenregistratie en projecten

Ieder uurtje op een factuurtje

Jortt urenregistratie

Met het schrijven van uren maak je inzichtelijk hoeveel tijd je ergens aan besteedt. Met de Jortt online urenregistratie voer je de uren eenvoudig in. Je koppelt je uren aan een project en een project koppel je aan een klant.

Vergroot je winst

Het correct registreren van uren is erg belangrijk voor je bedrijf. Zo houdt je overzicht in de productiviteit. Daarbij krijg je inzicht in de kosten, de marges en, belangrijker: voorkom je dat je inkomsten misloopt.

Altijd een juiste factuur

De urenregistratie is de basis voor een correcte factuur richting je klant. Met één druk op de knop zet je de uren om in een factuur en verstuur je deze naar je klant. Gratis voor alle Jortt’ers 'Uren en projecten' is onderdeel van Jortt Gratis. Iedere Jortt’er kan vanaf vandaag dus beginnen met het registreren en factureren van uren en projecten.

urenregistratie en projecten

Mooie factuur maken

Facturen in je huisstijl die snel worden betaald

Mooie facturen maken

Facturen in stijl

Een factuur die je verstuurt moet er goed uitzien, duidelijk zijn én voldoen aan alle wettelijke eisen.

Supersnel gemaakt

Met enkele klikken maak je zo’n factuur in Jortt. Selecteer de klant, geef de factuurregels op en... klaar.

Factuur volgens de regels

Jortt zorgt voor de juiste factuurnummering. De btw- en de totaalbedragen worden voor je berekend. Daardoor is je factuur altijd correct.

Duidelijk voor je klant

De betaalinstructie is duidelijk leesbaar en centraal op de factuur gezet. Zo is het voor je klant direct duidelijk wat, wanneer en hoe er betaald moet worden.

Laat je klanten betalen met alle betaalmethoden zoals ideal

Weet hoeveel btw je moet betalen

Dat slaapt een heel stuk lekkerder

Btw-aangifte binnen 5 minuten

De btw-aangifte berekenen doet Jortt voor je. Jortt berekent na iedere verstuurde factuur of boeking de btw-aangifte. Deze staat dus altijd voor je klaar en geeft je zo ruim van tevoren inzicht hoeveel btw er betaald moet worden. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Jortt zorgt ervoor dat de btw-aangifte binnen een paar minuten is geregeld.

Correcties automatisch verwerkt

Nadat de btw-aangifte is gedaan, sluit je de btw-periode af. Correcties worden dan door Jortt in de eerstvolgende periode verwerkt. Daar hoef je zelf niet over na te denken.

Suppletie indienen

Met Jortt maak je ook een btw-suppletie (correctie op eerder ingediende btw-aangifte). Ook deze kan je indienen via de koppeling met de Belastingdienst.

Btw-aangifte doen

Alles wat een ZZP'er nodig heeft

Inclusief jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting

de balans voor een ZZP’er

Klaar voor de Belastingaangifte

Als ZZP’er weet je één ding zeker; aan het einde van het jaar moet je belasting betalen. En of het nu gaat om de btw of inkomstenbelasting, Jortt zorgt dat je de belastingaangifte zelf eenvoudig kunt doen. Jortt helpt je stap voor stap door iedere aangifte heen.

Realtime rapporten:

Alle rapporten in Jortt zijn realtime, overzichtelijk en je kunt op iedere post klikken om de achterliggende boekingen te zien. Jortt zorgt voor:

Boekhoudprogramma Award Winner Jortt Computable Awards voor Boekhouding

Computable Awards 2022 'Future of Work'

"Sneller, goedkoper, maar vooral beter dan een boekhouder het kan."

Boekhoudprogramma Award Winner Jortt Boekhouden

MKB Proof Award 2022 - ZZP - MKB Best Choice

"Alles bij elkaar maakt Jortt de belofte waar: Boekhouden is geen mensenwerk, computers zijn daar veelbeter in."

Boekhouden, gehoord op BNR
Luister 0:00