Het ideale boekhoudprogramma voor administratiekantoren

Boekhoudkantoren werken samen met Jortt

Boekhouden met Jortt past bij het administratiekantoor van vandaag. Het geeft je de kans te accelereren als adviseur en (boekhoud)coach.

De automatisering van boekhoudprogramma Jortt zorgt dat bij jou de druk verdwijnt van het boekhouden. Ondertussen worden je klanten omgetoverd tot gelijkwaardige gesprekspartners die eindelijk hun boekhouding begrijpen.

Samen met je klant spreek je af wat de klant zelf doet en wat jij als boekhoudkantoor doet. Iedere vorm van samenwerking is daarin mogelijk.

Je klanten kunnen zelf hun facturen maken, hebben realtime inzicht in de te betalen btw en kunnen al dan niet zelf de inkopen verwerken.

Alle bankbestanden worden door de klant digitaal ingelezen en voor zover mogelijk al automatisch verwerkt. De resterende boekingen kunnen óf door je klant óf door jou als boekhoudkantoor verwerkt worden.

Gratis meekijken met je klant

Als boekhoudkantoor heb je met Jortt gratis realtime-inzicht in de administratie van de Jortt gebruikers. Samen met je klant kun je online meekijken. Wanneer je klant je daar de rechten voor geeft, kun je ook een deel of de gehele boekhouding van je klant overnemen.

De facturatie van boekhoudprogramma Jortt gaat via je klant.

Er zijn geen extra kosten voor je klant of voor jou. Met één inlog kun je meekijken met meerdere van je klanten die met boekhoudprogramma Jortt werken.

Om mee te kijken met je klant hoef je niets anders te doen dan om je klant te vragen jou uit te nodigen als extra gebruiker.

Gratis meekijken met je klanten is vooral geschikt voor administratiekantoren die Jortt nog niet als primair boekhoudprogramma aanbieden.

Boekhouders portal van Jortt

Wil je meer Jortt? Dat kan. Jortt heeft namelijk ook een portal speciaal voor boekhouders. In plaats van meekijken met je klant, kun je zelf nu administraties aanmaken. Daarbij nodig jij je klant uit om online mee te kijken.

Je klanten hebben nog steeds realtime inzicht en maken zelf de facturen. In deze situatie gaat de facturatie van alle administraties naar jou. Daarbij factureert Jortt achteraf, zodat je eerst het geld ophaalt bij je klanten.

De boekhouders portal kost € 14,50 per maand. Daarbij krijg je één administratie met alle functies van Jortt Plus (ter waarde van € 29,50) voor eigen gebruik. Zo kun je zelf gebruik maken van alle geavanceerde functies van Jortt Plus en dus ook automatisch gaan incasseren bij je klanten.

Extra administraties:

  1. Jortt Gratis € 0,00 (Facturen en offertes maken)
  2. Jortt Compleet € 14,50 / maand (Compleet boekhoudprogramma)
  3. Jortt Plus € 29,50 / maand (Automatisch incasseren)

Alle tarieven zijn exclusief btw en worden per maand achteraf gefactureerd. Administraties kunnen per maand worden geannuleerd.

Word een held voor je klanten

De boekhouders portal is vooral geschikt voor administratiekantoren die Jortt als primair boekhoudprogramma aanbieden, veelal in combinatie met een alles-in-een support abonnement.

Jortt zet met regelmaat Jortt’ers door naar administratiekantoren met een boekhouders portal.

Liever hybride?

De wereld is niet zwart/ wit. Je klantenbestand ook niet. Wanneer je een boekhouders portal hebt, kun je ook klanten ondersteunen die je alleen rechten geven om mee te kijken. Zo kun je ook ad-hoc klanten ondersteunen. En dat alles vanuit een systeem.

Hoe van start?

Samenwerken met Jortt is eenvoudig. Start met Jortt gratis. Bevalt onze werkwijze? Neem dan contact op met Jortt. Wij zetten dit account dan om naar een boekhouders portal en je kunt daarna zelf nieuwe klanten aansluiten.

Er zijn verder geen verplichtingen, geen minimale afname of vaste kosten. En ook hier geldt de 100% tevredenheidsgarantie.

Leer hoe Jortt werkt

Als boekhouder weet je natuurlijk al alles over boekhouden, maar boekhouden met Jortt is anders dan je denkt. Lees alles wat je moet weten als boekhouder over boekhouden met Jortt.

Jortt heeft een portal voor boekhoudkantoren. Lees hoe de portal werkt.

Direct beginnen als boekhoudkantoor?

Start nu met Jortt. Bevalt het? Dan zetten we dit account om als boekhoudersportal.

Probeer nu 30 dagen