Ook een boekhoudprogramma voor administratiekantoren

Administratiekantoren werken samen met Jortt

Boekhouden met Jortt past bij de het administratiekantoor van vandaag. Een alles-in-één boekhoudprogramma voor een vast laag tarief per maand. Online en realtime. Eenvoudig te gebruiken door ondernemers, op afstand te controleren en te corrigeren door boekhouders. Dat is Jortt.

Een gratis eigen portal

Samen met je klant spreek je af wat de klant zelf doet en wat je als boekhoudkantoor doet. Alle facturen en bankbestanden worden door de klant digitaal ingelezen en voor zover mogelijk al automatisch verwerkt. De openstaande boekingen kunnen óf door je klant óf door jou als boekhoudkantoor verwerkt worden.

Als boekhoudkantoor heb je met Jortt altijd realtime-inzicht in de administratie van je klanten. Correcties kunnen direct worden uitgevoerd.

De facturatie van Jortt gaat via het boekhoudkantoor. De portal voor boekhoudkantoren is gratis.

Gratis online factuurtool

Je kunt al je klanten de gratis Jortt online factuurtool aanbieden. Dit geeft een goede binding met startende ondernemingen. Wanneer zij overstappen naar het complete boekhoudprogramma zijn alle verkoopfacturen al verwerkt.

Hoe van start?

Samenwerken met Jortt is eenvoudig. Probeer Jortt gratis. Bevalt onze werkwijze? Neem dan contact op met Jortt. Wij zetten dit account dan om naar een boekhoudersportal en je kunt daarna zelf nieuwe klanten aansluiten.

Direct beginnen als boekhoudkantoor?

Start nu met Jortt. Bevalt het? Dan zetten we dit account om als boekhoudersportal.

Probeer nu 30 dagen