Boekhoudprogramma voor zzp tot bv

Boekhoudprogramma voor ondernemers

Jortt heeft als doel het boekhouden echt te vereenvoudigen. En dan moet je keuzes maken. Een duidelijke keuze voor wie je het boekhoudprogramma maakt. De keuze van Jortt is duidelijk: Jortt is gemaakt voor ondernemers.

Dus of je een eenmanszaak of een bv hebt, een stichting of een maatschap, alleen werkt of met zijn tienen, Jortt is het online boekhoudprogramma voor jou.

Wat Jortt voor je doet

Met Jortt Compleet heb je alle tools in handen om je administratie eenvoudig te verwerken. Met Jortt voldoet je administratie aan alle wetgeving. Van de eerste factuur tot en met de btw-aangifte. Maar ook de complexe zaken zoals afschrijvingen worden door Jortt automatisch verwerkt, op een manier die jij begrijpt. Daarnaast zorgt Jortt voor de benodigde rapportages voor je ib, vpb en maakt zelfs de KvK jaarrekening voor je.

Je staat er niet alleen voor

Jortt is eenvoudig in gebruik. Heb je vragen? Dan helpen we je graag. Een persoonlijk supportteam staat altijd voor je klaar. Wil je dat je eigen boekhouder of accountant meekijkt? Dat is geen probleem. Je kunt je account namelijk makkelijk delen met een ander.

Jortt is een boekhoudprogramma voor:
Boekhoudprogramma voor ZZP

Boekhoudprogramma voor zzp

Je hebt passie voor je vak en doet eindelijk werk waar je hart écht ligt. Maar hoe gaat dat nu met die boekhouding?

Boekhoudprogramma voor BV

Boekhoudprogramma voor bv

Eén bv is géén bv. De meest voorkomende combinatie is dan ook een werkmaatschappij met één of meerdere holding bv's. Maar hoe houd je als ondernemer controle over de boekhouding?

Boekhoudprogramma voor vof

Boekhoudprogramma voor vof

Een vof heeft altijd meerdere vennoten binnen het bedrijf en er is een duidelijke verdeling van het eigen vermogen. Maar wie heeft wat ingebracht en wie heeft welk deel weer opgenomen?

Boekhoudprogramma voor webwinkel

Boekhoudprogramma voor webwinkel

Je hebt een webshop. Het is dus belangrijk dat al je processen zo veel mogelijk geautomatiseerd zijn. Zo ook je boekhouding.

Consultants

Boekhoudprogramma voor consultants

Je staat altijd klaar met oplossingen en goede adviezen. Maar hoe zit dat met je boekhouding?

Zorgverlener

Boekhoudprogramma voor paramedici

Als zorgverlener wil je het beste voor je patiënten. Als zorgverlener heb je met bijzondere regels te maken voor zowel de Belastingdienst, de verzekeraar en voor je opdrachtgever.

Klusbedrijf

Boekhoudprogramma voor klusbedrijven

Iedere klus kan je aan en je maakt van iedere bouwval weer een prachtig thuis. Maar hoe doe je de administratie? Voeg Jortt toe aan je gereedschapskist.

Direct beginnen?

Jortt is geschikt voor meer dan 90% van de bedrijven in Nederland. Ook voor jou?

Probeer Jortt Gratis