Boekhouding klaar binnen 10 minuten

Vanaf nu gaat boekhouden anders. Vergeet dus alles wat je weet over boekhouden.

Ervaar de verademing van Jortt en beleef de vergaande automatisering van je administratie.

 • Boekhouden met een Glimlach!
 • Sneller, makkelijker en beter
 • Geen boekhouder meer nodig
scroll
Koppel met bank

Boekhoudprogramma Jortt

Boekhouding doen

Boekhoudprogramma voor ondernemers
Jortt heeft het boekhouden echt vereenvoudigd. En dan moet je keuzes maken. Een duidelijke keuze voor wie je het boekhoudprogramma maakt. De keuze van Jortt is duidelijk: Jortt is gemaakt voor ondernemers.

Iedere ondernemer kan het
Jortt gebruikt voor je boekhouding de bij- en afschrijvingen van je bank als basis. Begrijp je de bij- en afschrijvingen van je bank? Dan kun je boekhouden met Jortt. Want het enige dat je hoeft te doen is je bij- en afschrijvingen in een vanzelfsprekende categorie plaatsen en Jortt verwerkt je boekhouding helemaal automatisch.

Van zzp tot bv
Dus of je een eenmanszaak of een bv hebt, een stichting of een maatschap, alleen werkt of met z’n tienen, Jortt is het beste boekhoudprogramma voor jou.

Aanmelden

Completer dan compleet

Dashboard

Dashboard

Duidelijk inzicht in je boekhouding, in een begrijpelijke taal.

Offertes en Facturen

Offertes en facturen

Maak professionele offertes en facturen in een handomdraai.

Winst en verlies

Handige rapporten

Winst en verlies, balans, onbetaalde facturen, btw, ICP, cashflow en veel meer.

Kasboek

Kasboek

Bijhouden van contante uitgaven en inkomsten.

To do lijst

Nog-te-doen-lijst

Alles wat je moet doen om je boekhouding compleet te maken staat voor je klaar.

Betalingsoverzicht

Afschrijven

Investeringen worden automatisch verwerkt en afgeschreven.

Klantbeheer

Klantbeheer

Contactgegevens en de facturen per klant netjes bij elkaar.

Herinneringen

Herinneringen

Niet op tijd je geld binnen? Stuur eenvoudig een herinnering.

Incasso

Incasso

Start eenvoudig een incassotraject.

Lokale back-up

Lokale back-up

Een kopie van de facturen en boehouding kan lokaal worden opgeslagen.

Btw-aangifte

Btw-aangifte

Btw-aangifte met één klik verstuurd naar de Belastingdienst.

Realtime rapporten

Jaarrekening

Jortt maakt de jaarrekening voor de KvK, banken en financiers.

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop

De best mogelijke beveiliging wordt gebruikt.

Persoonlijk support

Persoonlijk support

Jortt helpt je met je boekhouding.

Direct van start

Direct van start

Op ieder moment beginnen, ook zonder beginbalans.

Bespaar tijd
en geld

Automatisch boekhouden
Jortt is gek op automatiseren. Zo worden steeds meer bij- en afschrijvingen van je bankrekening automatisch ingedeeld in de juiste categorie.

Beter dan een boekhouder
Stap voor stap gaan steeds meer boekingen vanzelf. Voor veel bedrijven kan Jortt Plus de boekhouding tot 99% automatiseren. Sneller, consequenter en beter dan een boekhouder dat kan.

Binnen 10 minuten klaar
De meeste Jortt'ers zijn binnen 10 minuten per week klaar met de boekhouding. Boekhouden met Jortt bespaart je dus heel veel tijd (en ja, ook heel veel geld).

Boekhouddag Maandag BNR

Grip op je boekhouding

Weten hoe je ervoor staat
Als ondernemer wil je keuze maken op basis van actuele cijfers. In boekhoudprogramma Jortt staan alle gegevens die voor jou belangrijk zijn op het dashboard overzichtelijk bij elkaar. Het dashboard geeft je:

 • Realtime financieel inzicht
 • Weergave van nog te ontvangen geld
 • Winst en verlies dit jaar
 • Huidige balans
 • Nog te betalen btw
 • Overzicht van je kas- en banksaldo
 • Lijst met openstaande acties
 • Grafiek vergelijk dit jaar versus vorig jaar
 • Grafiek winst en verlies per maand
Jortt Dashboard

Automatisch
boekhoudprogramma

Jortt is een programma dat de boekhouding voor je doet.
Sneller, goedkoper en vooral beter dan een traditionele boekhouder dat kan.


Directe koppeling
met de Belastingdienst

Eisen van de Belastingdienst

Elektronische btw-aangifte

Voorkom fouten en verspil niet langer kostbare tijd. De btw-aangifte kan namelijk veel sneller én eenvoudiger. In een handomdraai verstuurt je de btw-aangifte veilig naar de Belastingdienst. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Dit maakt de btw-aangifte van Jortt zo handig:

 • Alle btw-aangiftes in één overzicht.
 • Direct terugkoppeling van de Belastingdienst.
 • Inzicht in verzonden én te verzenden aangiftes.
 • Géén inloggegevens van de Belastingdienst nodig.
 • Géén eHerkenning nodig.
 • Betalen met betaalkenmerk via qr-code.

Compleet van het begin tot het eind

de Belastingdienst

Klaar voor de Belastingaangifte
Als ondernemer weet je één ding zeker; aan het einde van het jaar moet je belasting betalen. En of het nu gaat om de btw, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, Jortt zorgt dat je de belastingaangifte zelf eenvoudig kunt doen. Jortt helpt je stap voor stap door iedere aangifte heen.

Realtime rapporten:
Alle rapporten in Jortt zijn realtime, overzichtelijk en je kunt op iedere post klikken om de achterliggende boekingen te zien. Jortt zorgt voor:

 • De btw-berekening
 • De winst- en verliesrekening
 • De balans
 • De jaarafsluiting
 • Een uitgebreide jaarrekening (samenstelrekening)
 • De KvK jaarrekening (voor bv’s en stichtingen)

Veelgestelde vragen

Jortt is open, helder en eerlijk:

Wat levert Jortt mij op?

Het belangrijkste wat wij je bieden is dat je je administratie zelf onder controle hebt, met een minimum aan inspanning. Hierdoor heb je een actueel inzicht in je financiële situatie en sta je nooit voor verrassingen.

Is Jortt Gratis echt Gratis?

Ja. Het factuurprogramma en offerteprogramma voor het maken, beheren en het versturen van facturen en offertes is gratis. Zonder limiet. We zetten zelfs geen reclame van ons op de door jou verstuurde facturen. Waarom? Een bedrijf moet eerst facturen sturen om rendabel te worden. Heb je genoeg facturen verstuurd? Dan is je administratie waarschijnlijk toe aan wat ordening. Daarvoor hebben wij Jortt Compleet, waarmee het beheren van je complete administratie makkelijk is.

Wat krijg ik bij Jortt Compleet?

Jortt Compleet vervangt een (online) boekhoudprogramma en een boekhouder. Jortt is een complete oplossing waarmee je zelf eenvoudig de administratie bij kunt houden. Van het maken van je eerste offerte, het maken van facturen tot en met het berekenen van de btw-aangifte, het maken van de winst- en verliesrekening, de balans en zelfs de KvK jaarrekening. Jortt is een online applicatie. Je hoeft geen software te installeren en er zijn geen eisen aan de hardware. Er zijn dus geen verborgen of extra kosten.

Voor wie is Jortt geschikt?

Jortt is geschikt voor eenmanszaken, vof's, maatschappen en bv's. Jortt is geschikt voor alle branches (dus ook voor btw vrijgestelde branches, zoals de gezondheidszorg). Jortt is een complete vervanging van een boekhoudprogramma en je boekhouder. Met Jortt bespaar je al snel € 150 per maand en een hoop tijd. Vanuit juridisch oogpunt is er een limiet: Ondernemer Gericht Boekhouden mag tot een omzet van € 12 miljoen per jaar of tot € 6 miljoen bezittingen of tot 50 werknemers. Je hebt met Jortt dus genoeg ruimte om te kunnen groeien.

100% tevredenheidgarantie?

Jortt wil alleen tevreden klanten, jij toch ook? De eerste maand kan je Jortt gratis proberen. Daarna werken we met een maandelijks opzegbaar abonnement. Voldoen we niet aan je verwachting of ben om een andere reden niet tevreden? Dan kan je altijd stoppen met Jortt. Als je ons aangeeft waarom je ontevreden bent, crediteren we zelfs de laatst gefactureerde periode.

Online boekhouden?

Jortt is een online boekhoudprogramma. Je hoeft dus niets te installeren en hebt overal en altijd toegang tot je gegevens. Uiteraard zorgt Jortt dat alle data veilig staat opgeslagen, er continu een backup wordt gemaakt en zijn alle servers redundant uitgevoerd, zodat de website altijd beschikbaar is.

Wanneer kan ik beginnen?

Met Jortt kan je op ieder moment beginnen. Er hoeft geen beginbalans te worden ingelezen, deze maakt Jortt grotendeels automatisch. Je kunt dus direct van start.

Wat als ik wil stoppen?

Wanneer Jortt niet meer bij je past kan je op ieder moment weer stoppen. Er is geen minimale contractperiode. Dankzij onze Dropbox koppeling heb je altijd een lokale backup van alle in- en verkoopfacturen op je eigen systeem en in de Dropboxcloud, netjes geordend op jaar en boekingsnummer. Daarnaast kan je een auditfile downloaden. Dit is een complete kopie van alle boekingen in je boekhouding. Deze kan door een andere partij worden gebruikt om een nieuwe administratie mee te beginnen.

43.000+ ondernemers

Meer reviews
Jortt is gebruiksvriendelijk. Zelfs voor iemand zoals ik, die niet veel affiniteit met boekhouden heeft. Ik ga het zelfs leuk vinden (had nooit gedacht dat ik dat zou zeggen). Via het dashboard zie je direct hoe je ervoor staat en kan je de bedrijfsvoering sturen op basis van deze input. Ik zat gisteren zowaar met een glimlach op mijn gezicht mijn boekhouding te doen!
★★★★☆
Martine Hermens
Eigenaar van Stijlconcept
Jortt'er Martine
Voor Jortt deed ik de boekhouding in Excel en later met behulp van boekhoudprogramma VISMA. Het valt mij op dat er in Jortt geen onnodige functionaliteiten in zitten. Ik merk dat Jortt continu in ontwikkeling is en dus nog steeds beter wordt. Ik raad Jortt aan bij freelancers en bedrijven zonder voorraad. Van die bedrijven heb ik zelfs ook weer positieve feedback gehad, nadat zij op mijn advies Jortt zijn gaan gebruiken.
★★★★★
Laura Zentveld
Eigenaar van LaZent
Jortt'er Laura
Voordat ik met Jortt werkte deed ik mijn boekhouding in Excel (met een hoop gedoe daaromheen). Ik gebruik nu boekhoudprogramma Jortt en dat bevalt me prima! Met name het automatisch boeken valt op. Eigenlijk gaat er wel heel veel automatisch. Ik beveel Jortt zelfs al regelmatig aan bij andere mkb'ers en zzp'ers.
★★★★★
Peter Schallenberg
Eigenaar van Imkerij "Voor de Bijen"
Jortt'er Peter
Ik ben pas begonnen met boekhoudprogramma van Jortt en vind het nu zelfs leuk om mijn boekhouding te doen. Wat een makkelijk en overzichtelijk boekhoudprogramma! Ik heb nu ook een bunq bankrekening en dan werkt het helemaal geweldig. Kortom, ik ben erg blij met Jortt.
★★★★★
Mariska van den Bosch
SportySpice bij SportyCompany
Jortt'er Mariska

Boekhoudprogramma
voor ondernemers

Maak 30 dagen gratis kennis met alle geavanceerde functies van Jortt. Zonder beperking, met de support van Jortt.

Probeer nu 30 dagen