Boekhoudprogramma voor zzp tot bv

Boekhoudprogramma voor ondernemers

Jortt heeft het boekhouden echt vereenvoudigd. En dan moet je keuzes maken. Eén duidelijke keuze voor wie je het boekhoudprogramma maakt. De keuze van Jortt is duidelijk: Jortt is gemaakt voor ondernemers.

Jortt gebruikt voor je boekhouding de bij- en afschrijvingen van je bank als basis. Begrijp je de bij- en afschrijvingen van je bank? Dan kun je boekhouden met Jortt. Want het enige dat je hoeft te doen is je bij- en afschrijvingen in een vanzelfsprekende categorie plaatsen en Jortt verwerkt je boekhouding helemaal automatisch.

Dus of je een eenmanszaak of een bv hebt, een stichting of een maatschap, alleen werkt of met z’n tienen, Jortt is het beste boekhoudprogramma voor jou.

Btw aangifte met Jortt

Met Jortt Compleet heb je alle tools in handen om je administratie eenvoudig te verwerken. Met Jortt voldoet je administratie aan alle eisen van de Belastingdienst. Van de eerste factuur tot en met de btw aangifte. Maar ook de complexe zaken zoals afschrijvingen worden door Jortt automatisch verwerkt, op een manier die jij begrijpt.

Daarnaast zorgt Jortt voor de benodigde rapportages voor je aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Jortt maakt zelfs de KvK jaarrekening voor je. En de jaarafsluiting van je boekhouding? Ook die doet Jortt helemaal automatisch voor je.

Boekhouding automatiseren

Jortt is een slim boekhoudprogramma. Jortt leert namelijk van iedere boeking die je doet. Zo worden steeds meer bij- en afschrijvingen van je bankrekening automatisch ingedeeld in de juiste categorie. Na de eerste maand kent Jortt al meer dan 80% van je leveranciers en verwerkt deze voor je in de juiste categorie. Betaalde facturen van je klanten worden natuurlijk direct automatisch voor je verwerkt.

Boekhoudsoftware geeft je inzicht

Of je wilt of niet, boekhouden is een onderdeel van ondernemen. Wanneer je de boekhouding voert met Jortt krijg je meer dan alleen inzicht in je financiële situatie. Je gaat begrijpen hoe de cijfers voor je werken. En dat maakt je een betere ondernemer.

Online boekhouden, eenvoudig en realtime

Jortt is een online boekhoudprogramma. Je belangrijke gegevens staan altijd veilig opgeslagen en staan altijd voor je klaar. Je hoeft geen software te installeren en updates worden automatisch voor je geïnstalleerd. Je hebt er dus geen omkijken meer naar. En wil je dat je eigen boekhouder of accountant meekijkt? Dat is geen probleem. Je kunt je boekhouding namelijk makkelijk met een ander delen.

Belastingdienst proof
Met Jortt voldoet je boekhouding aan de eisen van de Belastingdienst

Boekhoudprogramma die meegroeit

Over een paar jaar ziet je bedrijf er waarschijnlijk anders uit dan nu. Wellicht met personeel, een andere rechtsvorm, nieuwe afzetkanalen? Wie kan het zeggen. Boekhoudprogramma Jortt groeit met je mee. Jortt Compleet is namelijk geschikt voor bedrijven met een omzet tot € 12 miljoen per jaar en 50 werknemers. Dat geeft je alle ruimte jouw bedrijf te laten groeien.

Boekhouden met support

Jortt is eenvoudig in gebruik. Heb je vragen? Dan helpen we je graag. Een persoonlijk supportteam staat altijd voor je klaar. Telefonisch tijdens kantooruren en 24/7 via de mail.

Gratis van start

Een goed boekhoudprogramma hoeft niet duur te zijn. Jortt Compleet is het programma dat de boekhouding automatisch voor je doet. En boekhoudprogramma Jortt is geschikt voor alle ondernemers, dus voor zzp’ers, eenmanszaken, vof's, bv's, maatschappen en stichtingen. Boekhoudprogramma Jortt kost slechts € 14,50 (ex. btw) per maand en is de eerste 30 dagen gratis. Ga dus vandaag nog van start!

Start nu met Jortt Start nu gratis met Jortt
Boekhoudprogramma ZZP

Boekhoudprogramma zzp

Je hebt passie voor je vak en doet eindelijk werk waar je hart écht ligt. Maar hoe gaat dat nu met die boekhouding?

Boekhoudprogramma voor BV

Boekhoudprogramma bv

Eén bv is géén bv. De meest voorkomende combinatie is dan ook een werkmaatschappij met één of meerdere holding bv's. Maar hoe houd je als ondernemer controle over de boekhouding?

Boekhoudprogramma voor vof

Boekhoudprogramma vof

Een vof heeft altijd meerdere vennoten binnen het bedrijf en er is een duidelijke verdeling van het eigen vermogen. Maar wie heeft wat ingebracht en wie heeft welk deel weer opgenomen?

Boekhoudprogramma voor webwinkel

Boekhoudprogramma webshop

Je hebt een webshop. Het is dus belangrijk dat al je processen zo veel mogelijk geautomatiseerd zijn. Zo ook je boekhouding.

Consultants

Boekhoudprogramma consultants

Je staat altijd klaar met oplossingen en goede adviezen. Maar hoe zit dat met je boekhouding?

Zorgverlener

Boekhoudprogramma paramedici

Als zorgverlener wil je het beste voor je patiënten. Als zorgverlener heb je met bijzondere regels te maken voor zowel de Belastingdienst, de verzekeraar en voor je opdrachtgever.

Klusbedrijf

Boekhoudprogramma klusbedrijven

Iedere klus kan je aan en je maakt van iedere bouwval weer een prachtig thuis. Maar hoe doe je de administratie? Voeg Jortt toe aan je gereedschapskist.

Direct beginnen?

Jortt is geschikt voor meer dan 90% van de bedrijven in Nederland. Ook voor jou?

Probeer nu 30 dagen