Boekhouding voor je werkbonnen app

Complete boekhouding voor je werkbonnen app. Automatiseer je boekhouding tot wel 99%.

Stuur professionele facturen direct vanuit de werkbonnen app. Soepele integratie tussen de buitendienst en de administratie.

  • Boekhouden met een Glimlach!
  • Koppelen met de betere werkbonnen apps
  • Tot 99% geautomatiseerde boekhouding
scroll
Koppel boekhouding met werkbonnenapp

Boekhoudpakket werkbonnen

 factuur voor werkbon app

Van werkbon naar factuur

De facturen van je werkbonnen worden vanuit Jortt verzonden. De opbrengsten zijn dan gelijk verwerkt in je boekhouding en de btw is verwerkt in de btw-aangifte. Betalingen worden automatisch aan de facturen gekoppeld.

Best of both worlds

Met Jortt combineer je het beste van je werkbonnen app en je boekhoudsoftware. Je werkbonnen app beheert je artikelen, de voorraad, de uren, de rijskosten en alle declaraties. Daar zijn werkbonnen apps heel erg goed in. Inkopen verwerk je aan de hand van je bankafschriften die je in Jortt inleest. Zo is je boekhouding compleet en waterdicht.

Boekhouding werkbonnen app

Je hebt een buitendienst. Het is dus belangrijk dat al je processen zo veel mogelijk geautomatiseerd zijn. Zo ook je boekhouding. Dankzij de koppelingen met alle betere werkbonnen apps zorgt Jortt ervoor dat al je verkopen realtime in je boekhouding worden verwerkt.

Werkbonnen apps koppelen met Jortt

Jortt koppelen kan met de onderstaande werkbonnen apps. De factuur wordt automatisch aangemaakt in boekhoudprogramma Jortt. Inclusief verwerking van BTW, verzendkosten en kortingen. Stop met handmatige data invoer, bespaar net als vele duizenden bedrijven veel tijd en voorkom fouten.

boekhoudprogramma koppelen met out-smart

Out-Smart

Surplus:
Werkbonnen app vanaf € 10,00 per gebruiker
Kosten koppeling € 5,00 per bedrijf
Out-Smart koppelen met Jortt

boekhoudprogramma koppelen met omnimove

OmniMove

Surplus:
Werkbonnen app vanaf € 12,50 per gebruiker
Kosten koppeling € 0,00 per bedrijf
Omnimove koppelen met Jortt

boekhoudprogramma koppelen met Simple Simon

Simple-Simon

Surplus:
Werkbonnen app vanaf € 20,00 per gebruiker
Kosten koppeling € 0,00 per bedrijf

Bespaar tijd
en geld

Automatische boekhouding

Jortt leert van iedere boeking die gemaakt wordt in Jortt. Zo kan Jortt al heel snel circa 99% van alle boekingen automatisch boeken. Jij hoeft dus steeds minder zelf te doen. Maar ook alle complexe boekhoudkundige zaken doet Jortt helemaal automatisch voor je.

Compleet tot en met de jaarrekening

Zo wordt je jaarrekening gemaakt door Jortt en doet Jortt de jaarafsluiting voor je. Ook worden afschrijvingen van je bedrijfsmiddelen voor de gehele afschrijfperiode voor je verwerkt. Daar heb je nooit meer omkijken naar.

40.000+
ondernemers gingen je voor

Meer reviews
Jortt is gebruiksvriendelijk. Zelfs voor iemand zoals ik, die niet veel affiniteit met boekhouden heeft. Ik ga het zelfs leuk vinden (had nooit gedacht dat ik dat zou zeggen). Via het dashboard zie je direct hoe je ervoor staat en kan je de bedrijfsvoering sturen op basis van deze input. Ik zat gisteren zowaar met een glimlach op mijn gezicht mijn boekhouding te doen!
★★★★☆
Martine Hermens
Eigenaar van Stijlconcept
Jortt'er Martine
Voor Jortt deed ik de boekhouding in Excel en later met behulp van boekhoudprogramma VISMA. Het valt mij op dat er in Jortt geen onnodige functionaliteiten in zitten. Ik merk dat Jortt continu in ontwikkeling is en dus nog steeds beter wordt. Ik raad Jortt aan bij freelancers en bedrijven zonder voorraad. Van die bedrijven heb ik zelfs ook weer positieve feedback gehad, nadat zij op mijn advies Jortt zijn gaan gebruiken.
★★★★★
Laura Zentveld
Eigenaar van LaZent
Jortt'er Laura
Voordat ik met Jortt werkte deed ik mijn boekhouding in Excel (met een hoop gedoe daaromheen). Ik gebruik nu boekhoudprogramma Jortt en dat bevalt me prima! Met name het automatisch boeken valt op. Eigenlijk gaat er wel heel veel automatisch. Ik beveel Jortt zelfs al regelmatig aan bij andere mkb'ers en zzp'ers.
★★★★★
Peter Schallenberg
Eigenaar van Imkerij "Voor de Bijen"
Jortt'er Peter
Ik ben pas begonnen met boekhoudprogramma van Jortt en vind het nu zelfs leuk om mijn boekhouding te doen. Wat een makkelijk en overzichtelijk boekhoudprogramma! Ik heb nu ook een bunq bankrekening en dan werkt het helemaal geweldig. Kortom, ik ben erg blij met Jortt.
★★★★★
Mariska van den Bosch
SportySpice bij SportyCompany
Jortt'er Mariska

Boekhoudprogramma
voor werkbonnen apps

Maak 30 dagen gratis kennis met alle geavanceerde functies van Jortt. Zonder beperking, met de support van Jortt.

Probeer nu 30 dagen