Boekhoudprogramma bv

Boekhouding voor bv

Eén bv is géén bv. Het is veelgehoord en meestal in de praktijk ook waar. De meest voorkomende combinatie is dan ook een werkmaatschappij met één of meerdere holding bv's. Maar hoe houd je als ondernemer controle over de boekhouding van deze constructie? Hoe zorg je ervoor dat je vennoot wél mee kan kijken in de boekhouding van de werkmaatschappij, maar niet in die van jouw holding bv? Heel simpel: gebruik Jortt MKB. Je kan dan, zonder opnieuw in te loggen, snel wisselen tussen de verschillende administraties.

KvK jaarrekening voor bv

Een grote uitgave voor bv's is de verplichte KvK jaarrekening. Maar deze hoge kosten zijn nu verleden tijd. Met Jortt wordt de KvK jaarrekening automatisch voor je gemaakt. Zonder extra kosten. En deze sluit altijd 100% op je boekhouding aan. Binnen 5 minuten deponeer je voortaan zelf je KvK jaarrekening. En zolang je omzet onder de € 12 miljoen per jaar is, mag dat zonder accountantsverklaring. Een besparing van al snel € 1.000 per bv per jaar.

Realtime inzicht

Met Jortt weet je altijd hoe je bedrijf ervoor staat. Je omzet en kosten zijn duidelijk zichtbaar en je weet hoeveel btw er moet worden afgedragen. En ook voor de bv specifieke zaken, zoals de rekening-courant verhoudingen en het gestort kapitaal, worden door Jortt netjes bijgehouden.

Automatische boekhouding

Jortt doet al heel snel de boekhouding automatisch voor je. Jortt leert namelijk van iedere boeking. Jortt leest je banktransacties in en herkent al vanaf de eerste keer een groot deel van de boekingen. Veel meer dan een factuur aan een boeking te koppelen hoef je niet te doen. En het resultaat? Een realtime boekhouding, met automatisch deze rapporten:

Boekhouding voor bv

Met Jortt MKB heb je alles wat je voor je boekhouding nodig hebt in één pakket, voor slechts € 22,50 per bv per maand.

Beter inzicht in je bedrijf met boekhoudprogramma Jortt

Ga ook, net als duizenden andere bv's, boekhouden met Jortt.

Gratis uitproberen