Boekhoudprogramma consultant

Boekhouden voor consultants

Als consultant ben je slim, goed opgeleid, heb je een goed uitdrukkingsvermogen en veel zelfvertrouwen. Je staat altijd klaar met oplossingen en goede adviezen. Maar hoe zit dat met je boekhouding? Hoe ga je daar mee om? Met Jortt verwerk je razendsnel zelf je volledige boekhouding. Of je nu een eenmanszaak of een bv hebt, Jortt verwerkt de boekhouding voor je, van de eerste factuur tot en met de jaarrekening.

Professionele facturen

Jortt zit vol met automatisering die jouw boekhouding een stuk leuker maakt. Denk bijvoorbeeld aan automatische periodieke facturen. Hiermee worden alle facturen voor een doorlopende opdracht automatisch verstuurd. En de betalingen van je klanten worden ook al automatisch geboekt. Daar hoef je dus al niets meer voor te doen. Mocht een klant een keer niet betalen, dan helpt Jortt je met herinneren of, als het echt moet, met een incassotraject.

Geautomatiseerde boekhouding

De meeste kosten die je hebt, komen met regelmaat weer terug Zoals je telefoon-, internet- of leasekosten. Jortt leert vanaf de eerste boeking die je doet en zet vervolgens soortgelijke boekingen automatisch voor je klaar. Al snel zal Jortt meer dan 80% van al je banktransacties automatisch voor je indelen. Zo ben je steeds minder tijd aan je boekhouding kwijt en gaat er steeds meer geautomatiseerd.

Geautomatiseerde rapporten

Je btw-aangifte, winst-en-verliesrekening, balans en zelfs je KvK jaarrekening worden automatisch voor je in Jortt gemaakt. Daar hoef je helemaal niets meer voor te doen. Ook de jaarafsluiting wordt automatisch voor je gedaan. Je hebt er geen boekhouder meer voor nodig.

Boekhouden kun je zelf

Met Jortt kun je echt zelf je boekhouding doen, in een minimum van tijd. En geloof het of niet, maar met Jortt ga ook jij Boekhouden met een Glimlach! En heb je hulp nodig? Jortt staat voor je klaar. Met uitgebreide uitleg via video's en natuurlijk een 24/7 support.

Het beste advies als consultant aan jezelf: start vandaag nog met Jortt.

Ga ook, net als duizenden andere consultants, boekhouden met Jortt.

Gratis uitproberen