Boekhoudprogramma klusbedrijven

Boekhouden voor het klusbedrijf

Je bent een echte vakman. Iedere klus kan je aan en je maakt van iedere bouwval weer een prachtig thuis. Maar hoe doe je de administratie? Klungel je nog steeds met een Excelsheet? Besteed je je boekhouding uit aan een veel te dure boekhouder? Weet jij nu hoeveel btw je straks weer moet gaan betalen en of al je klanten wel hebben betaald?

Powertool voor je administratie

Voor iedere ondernemer is de boekhouding een belangrijk onderdeel van het ondernemen, of je nu wilt of niet. Daarom heeft Jortt een boekhoudprogramma gemaakt voor ondernemers. Vakmensen zoals jij. Waarbij je zonder kennis van boekhouden razendsnel je hele boekhouding verwerkt. Van de eerste offerte, factuur, inkoopfactuur tot en met de btw-aangifte. En Jortt werkt heel eenvoudig, je kunt het echt allemaal zelf.

Automatische verwerking van je boekhouding

Jij geeft aan wat er is gebeurd en Jortt verwerkt dat automatisch op de juiste manier in je boekhouding. Zo simpel is het. En zo worden alle ingewikkelde zaken die vroeger een boekhouder deed, helemaal automatisch voor je gedaan:

Deze rapporten rollen allemaal vanzelf uit Jortt. Op ieder moment dat jij het wilt. Zo weet je altijd hoe je er financieel voor staat.

De beste keuze volgens Bouwmaat

Niet voor niets heeft Jortt een samenwerking met Bouwmaat, dé Nederlandse groothandel voor bouwmaterialen en gebouwd op één grondgedachte: alles voor slimmer bouwen. Bij de échte vakman kan dé powertool voor je administratie dus niet ontbreken!

Voeg Jortt toe aan je gereedschapskist

Start vandaag nog met Jortt. Voor slechts € 17,50 per maand ga jij voortaan Boekhouden met een Glimlach!

Gratis uitproberen