Boekhoudprogramma paramedici

Boekhouden voor de zorg

Als zorgverlener wil je het beste voor je patiënten. Je hebt alles op orde voor je zorgpraktijk. En of je nu therapeut, verpleegkundige, thuisverzorger, diëtist, MBB’er, optometrist, orthoptist of logopedist bent, als zzp’er in de zorg heb je één ding gemeen: de administratie. En als zorgverlener heb je met een aantal bijzondere regels te maken. Zowel voor de Belastingdienst als voor de verzekeraars of voor je opdrachtgevers. Het is dan ook belangrijk dat je boekhouding aan al deze eisen voldoet.

Factuur met BIG- en AGB-codes

Veelal zal op je factuur je BIG-registratienummer en/of je AGB-zorgverlenerscode en/of je AGB-praktijkcode moeten staan. Anders worden je facturen niet betaald door de verzekeringsmaatschappij. Maar ook de NAW-gegevens, de geboortedatum en het BSN en/of verzekerdennummer van de verzekerde is verplichte informatie. Dankzij Jortt komen de juiste klantgegevens op alle facturen te staan, zodat de verzekering altijd uitkeert.

Declaratie- of zorgproductcode

Een andere eis is dat je per geleverde behandeling de declaratie- of zorgproductcode op de factuur zet. In Jortt sla je eenvoudig de door jou geleverde behandelingen op, met daarbij de juiste productcodes en de juiste prijs. Zo staan deze altijd correct op de factuur.

Btw-aangifte zzp’er in de zorg

Veel diensten in de zorg zijn vrijgesteld van btw. Maar het kan ook zijn dat je nevenactiviteiten hebt, die wél belast zijn met btw. Ook goederen die je levert, zoals voedingssupplementen zijn wel belast met btw. Het is dus belangrijk dat je boekhoudprogramma dit goed voor je kan verwerken. Jortt zorgt ervoor dat je btw-aangifte automatisch voor je berekend wordt. Zo kan jij eenvoudig zelf de btw-aangifte doen als dat nodig is.

Automatisch boekhouden

Jortt helpt je je boekhouding te verzorgen. Jortt leert namelijk van iedere boeking. Zo kan Jortt al heel snel meer dan 80% van al je boekingen automatisch voor je verwerken. En omdat Jortt vanaf je banktransacties werkt, is je boekhouding altijd compleet en 100% waterdicht. Jortt verzorgt dan automatisch je winst-en-verliesrekening, de balans en de KvK jaarrekening. Zelfs de jaarafsluiting wordt automatisch voor je gedaan.

Zorg goed voor jezelf, start vandaag nog met Jortt.

Ga ook, net als duizenden andere zorgverleners, boekhouden met Jortt.

Gratis uitproberen