Boekhoudprogramma vof

Boekhouding voor vof

Een boekhouding voor een vof heeft een paar kenmerken. Zo zijn er altijd meerdere vennoten binnen het bedrijf en is het belangrijk dat er een duidelijke verdeling is van het eigen vermogen: wie heeft wat ingebracht en wie heeft welk deel weer opgenomen. Jortt maakt het vof's makkelijk. Je kunt gratis verschillende gebruikers aanmaken in Jortt. Zo heeft iedere vennoot altijd inzicht hoe het bedrijf en de eigen positie ervoor staat. De privéopnamen- en stortingen worden namelijk netjes gescheiden per vennoot.

Verschillende gebruikers

Met Jortt maak je gratis extra gebruikers aan. Per gebruiker kun je aangeven wat de rechten zijn. Alleen kijken of ook boekhouden? Jij bepaalt het per gebruiker.

Professionele facturen sturen

Met Jortt maak je in een handomdraai professionele facturen en verstuur je deze per post of e-mail. Je kunt je klanten laten betalen per bank, maar ook via iDEAL, PayPal of creditcard. Periodieke facturen zet je eenmalig klaar en Jortt zorgt dat deze op tijd bij de juiste persoon terechtkomen. Natuurlijk worden alle facturen automatisch geboekt in je boekhouding. En betaalt een klant een keer te laat? Met één druk op de knop stuur je de herinnering.

Automatisch boekhouden

Jortt heeft het boekhouden een stuk makkelijker gemaakt. Je leest simpelweg je banktransacties in en verdeelt deze in categorieën die jij begrijpt, zoals kantoorkosten, verkoopkosten, autokosten en inkoopkosten. Jortt verwerkt verder zelf de boekhouding voor je. Jortt berekent je btw-aangifte en maakt je winst-en-verliesrekening en zelfs je balans. Ook de complexe boekhoudkundige zaken zoals afschrijvingen, het maken van de jaarrekening en de jaarafsluiting worden helemaal automatisch door Jortt gedaan.

Zelflerende boekhouding

Jortt leert van iedere boeking die je doet. En omdat je de meeste boekingen meer keren per jaar doet, kan Jortt al heel snel meer dan 80% van al je boekingen automatisch herkennen en indelen in de juiste categorie. En dat scheelt weer heel veel tijd en zorgt dat je boekhouding netjes en consequent is.

Maak Jortt een vennoot van je vof

Ga ook, net als duizenden andere vof's, boekhouden met Jortt.

Gratis uitproberen