Boekhoudprogramma voor zzp

Boekhouding voor zzp

Gefeliciteerd, je hebt de sprong in het diepe genomen. Je hebt je vaste baan opgezegd en bent ondernemer geworden! Je hebt passie voor je vak en doet eindelijk werk waar je hart écht ligt. Maar hoe gaat dat nu met die boekhouding? Je bent een professional in je vak, maar boekhouden? Dat is toch dat vak waar je vroeger op school al niet zoveel mee had. Kan ik dat dan zelf of moet ik een boekhouder in de hand nemen?

Boekhouden voor zzp'ers

Jortt is gemaakt voor ondernemers zoals jij. En dat maakt Jortt zo uniek. Want voor het boekhouden zijn er maar twee zaken echt belangrijk:

  • Jij wilt inzicht hoe je er financieel voor staat en wilt weten hoeveel belasting je moet betalen.
  • De Belastingdienst verlangt een deugdelijke boekhouding van je.

Met deze uitgangspunten is Jortt gemaakt. Je weet dus altijd hoe je ervoor staat én je boekhouding voldoet aan alle regels van de Belastingdienst. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Geautomatiseerde boekhouding

Met zo min mogelijke inspanning krijg jij inzicht en voldoe je aan je belastingverplichtingen. Lastige boekhoudtermen komen niet voor in Jortt. Jortt leest je bankbestanden in en doet het meeste al automatisch voor je. Jortt helpt je niet alleen met het boeken van je opbrengsten en kosten, ook alle ingewikkelde zaken zoals afschrijven, btw berekenen, winst- en verliesrekening maken, de balans opstellen, de jaarrekening maken en het jaar afsluiten, doet Jortt helemaal automatisch voor je.

Boekhouden kun je zelf

Met Jortt kun je zelf je hele boekhouding doen. En als je het even niet weet? In Jortt zitten duidelijke uitlegvideo's. Die beschrijven hoe je iets moet doen en waarom het zo is. Kom je er nog niet uit? Het 24/7 supportteam zit voor je klaar. We helpen je altijd weer op weg.

Je wist niet dat je het in je had, maar ook jij kan boekhouden:)

Ga ook, net als duizenden andere zzp'ers, boekhouden met Jortt.

Probeer Jortt