Boekhoudprogramma webshop

Boekhouding webshop

Je hebt een webshop. Het is dus belangrijk dat al je processen zo veel mogelijk geautomatiseerd zijn. Zo ook je boekhouding. In samenwerking met Mollie zorgt Jortt ervoor dat al je verkopen realtime in je boekhouding worden verwerkt. Zo maakt het niet meer uit of je 1 of 1.000 verkopen per dag hebt; je verwerkt je verkopen binnen een paar minuten in Jortt.

Best of both worlds

Met Jortt combineer je het beste van je webshopsoftware en je boekhoudsoftware. Je webshop beheert je voorraad, handelt de betalingen af en incasseert het geld. Daar zijn webshops heel erg goed in. Vanaf dat moment wordt er realtime via Mollie een omzettransactie in Jortt aangemaakt. Deze gebruik je voor de boekhouding. Hiermee wordt de btw aangifte gedaan en maakt Jortt automatisch de winst- en verliesrekening en je balans. Inkopen verwerk je aan de hand van je bankafschriften die je in Jortt inleest. Zo is je boekhouding compleet en waterdicht.

Minimale inspanning

Jortt leert van iedere boeking die gemaakt wordt in Jortt. Zo kan Jortt al heel snel meer dan 80% van alle boekingen automatisch indelen. Jij hoeft dus steeds minder zelf te doen. Maar ook alle complexe boekhoudkundige zaken doet Jortt helemaal automatisch voor je. Zo wordt je jaarrekening gemaakt door Jortt en doet Jortt de jaarafsluiting voor je. Ook worden afschrijvingen van je bedrijfsmiddelen voor de gehele afschrijfperiode voor je verwerkt. Daar heb je nooit meer omkijken naar.

Weten hoe je ervoor staat

Het overzichtelijke dashboard van Jortt zorgt ervoor dat jij altijd direct begrijpt hoe jij ervoor staat. Dus ook hoeveel btw je moet gaan betalen en of er nog wel genoeg geld op je rekening staat om deze te betalen. Ook de groei van je bedrijf wordt mooi weergegeven in een grafiek. Het mooiste van alles: alle data is realtime, net als je webshop.

Beginnen met Jortt doe je via de webshop van Jortt

Ga ook, net als duizenden andere webshops, boekhouden met Jortt.

Probeer nu 30 dagen