Boekhoudprogramma zzp

Boekhoudprogramma voor zzp

Gefeliciteerd, je hebt de sprong in het diepe genomen. Je hebt je vaste baan opgezegd en bent ondernemer geworden! Je hebt passie voor je vak en doet eindelijk werk waar je hart écht ligt. Maar hoe gaat dat nu met die boekhouding? Je bent een professional in je vak, maar boekhouden? Dat is toch dat vak waar je vroeger op school al niet zoveel mee had? Kan ik dat dan zelf of moet ik een boekhouder in de hand nemen?

Boekhouden voor zzp'ers

Boekhoudprogramma Jortt is gemaakt voor ondernemers zoals jij. En dat maakt Jortt zo uniek. Want voor het boekhouden zijn er maar twee zaken echt belangrijk:

  • Jij wilt inzicht hoe je er financieel voor staat en wilt weten hoeveel belasting je moet betalen.
  • De Belastingdienst verlangt een deugdelijke boekhouding van je.

Met deze uitgangspunten is Jortt gemaakt. Je weet dus altijd hoe je ervoor staat én je boekhouding voldoet aan alle regels van de Belastingdienst. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Geautomatiseerde boekhouding

Met zo min mogelijke inspanning krijg jij inzicht en voldoe je aan je belastingverplichtingen. Lastige boekhoudtermen komen in Jortt niet voor. Jortt leest je bankbestanden in en doet het meeste al automatisch voor je.

Boekhouden kun je zelf

Met Jortt kun je zelf je hele boekhouding doen. En als je het even niet weet? In Jortt zitten duidelijke uitlegvideo's. Die beschrijven hoe je iets moet doen en waarom het zo is. Kom je er nog niet uit? Het 24/7 supportteam zit voor je klaar. We helpen je altijd weer op weg.

Belastingdienst proof
Met Jortt voldoet je boekhouding aan de eisen van de Belastingdienst

Automatisch verwerken van bij- en afschrijvingen

Jortt verwerkt automatisch de bij- en afschrijvingen van je bank. De zelflerende techniek van Jortt zorgt ervoor dat je betalingen automatisch worden gerangschikt in de juiste categorie. Zo hoef jij steeds minder zelf te doen.


bank inlezen in boekhouding

Jortt is een handig boekhoudprogramma

Bonnetjes boek je handig weg met de Jortt Smartphone app. Een foto van je bonnetje wordt gelijk opgeslagen in Jortt en raak je dus nooit meer kwijt.

boekhoudprogramma Jortt dashboard

Rapporten van je boekhouding

De btw aangifte, de winst- en verliesrekening maken, de balans opstellen, de jaarrekening maken, het lijkt allemaal zo ingewikkeld maar Jortt doet het helemaal automatisch voor je. Zelfs de jaarafsluiting doet boekhoudprogramma Jortt helemaal zelf.

En wil je ook je inkomstenbelasting zelf doen? Met boekhoudprogramma Jortt is dat geen probleem. Jortt zorgt dat alle informatie voor je inkomstenbelasting netjes bij elkaar staat.

Bij- en afschrijvingen verwerken

Iedere ondernemer begrijpt zijn eigen bankafschriften. Heb je een plusje op je bankrekening, dan heb je omzet. Staat er een minnetje, dan heb je kosten. Zo eenvoudig werkt Jortt ook. Je leest je bij- en afschrijvingen van je bank in. De bijschrijvingen worden automatisch gekoppeld aan de verstuurde facturen. De afschrijvingen deel je in bij een categorie die jij begrijpt. Jortt doet de rest.

Je wist niet dat je het in je had, maar ook jij kan boekhouden:)

Probeer Jortt 30 dertig dagen. Boekhouden met een Glimlach

Probeer nu 30 dagen