Btw-aangifte in minuten gedaan

Altijd weten hoeveel btw je moet gaan betalen, ruim voordat je de Belastingdienst moet betalen. Dat slaapt een heel stuk beter.

Jortt berekent realtime de btw voor je. De btw-aangifte is dan ook binnen enkele minuten geregeld.

  • Elektronische btw-aangifte vanuit Jortt
  • Geen eHerkenning of PKI-certificaat nodig
  • Geavanceerde controle van de btw-aangifte
scroll

Btw-aangifte kun je zelf

Altijd inzicht in de te betalen btw, nooit meer wachten op de boekhouder en
ingediend met één klik.


btw-aangifte in minuten

Nooit meer verrassingen

Btw-aangifte doen

Btw-aangifte altijd up-to-date

De btw-aangifte berekenen doet Jortt voor je. Jortt berekent na iedere verstuurde factuur of boeking de btw-aangifte. Deze staat dus altijd voor je klaar en geeft je zo ruim van tevoren inzicht hoeveel btw er betaald moet worden. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Jortt zorgt ervoor dat de btw-aangifte binnen een paar minuten is geregeld.

Correcties automatisch verwerkt

Nadat de btw-aangifte is gedaan, sluit je de btw-periode af. Correcties worden dan door Jortt in de eerstvolgende periode verwerkt. Daar hoef je zelf niet over na te denken.

Suppletie indienen

Met Jortt maak je ook een btw-suppletie (correctie op eerder ingediende btw-aangifte). Ook deze kan je indienen via de koppeling met de Belastingdienst.

Verzonden met één klik

Je verstuurt je btw-aangifte elektronisch via Jortt. Alleen het betalen moet je nog zelf doen, helaas kan zélfs Jortt dat niet leuker maken.

Directe koppeling
met de Belastingdienst

Eisen van de Belastingdienst

Elektronische btw-aangifte

Voorkom fouten en verspil niet langer kostbare tijd. De btw-aangifte kan namelijk veel sneller en eenvoudiger. In een handomdraai verstuurt je de btw-aangifte veilig naar de Belastingdienst. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Dit maakt de btw-aangifte van Jortt zo handig:

  • Alle btw-aangiftes in één overzicht.
  • Direct terugkoppeling van de Belastingdienst.
  • Inzicht in verzonden en te verzenden btw-aangiftes.
  • Geen inloggegevens van de Belastingdienst nodig.
  • Geen eHerkenning nodig.
  • Direct betalen met betaalkenmerk via qr-code.

ICP-aangifte en verlegde btw

Verkopen aan het buitenland

Wanneer je met Jortt je facturen maakt dan is de helft van je btw-administratie al direct klaar. Aan de hand van de gegevens van de klant waaraan je factureert, zal Jortt bepalen hoe de btw berekend moet worden (binnenland, binnen EU, buiten EU, btw verlegd). Met Jortt worden je btw-facturen altijd 100% goed in de btw-aangifte verwerkt en voldoen deze aan de wetgeving.

ICP aangifte

Lever je goederen of diensten van Nederland naar bedrijven in andere EU-landen? Dan moet je naast de btw-aangifte ook een ICP aangifte doen. De Opgaaf intracommunautaire prestaties. Deze doe je eenvoudig aan de hand van het Opgaaf ICP rapport.

Inkopen uit het buitenland

Zelfs de complexe btw-inkoopboekingen verwerkt Jortt voor je. Betalingen aan Facebook, Google of Twitter? Verkopen via je webshop? Allemaal worden ze door Jortt op de juiste manier voor je verwerkt in de btw-aangifte. Daar hoef je zelf niets voor te doen.

ICP aangifte doen

43.000+ ondernemers

Meer reviews
Jortt is gebruiksvriendelijk. Zelfs voor iemand zoals ik, die niet veel affiniteit met boekhouden heeft. Ik ga het zelfs leuk vinden (had nooit gedacht dat ik dat zou zeggen). Via het dashboard zie je direct hoe je ervoor staat en kan je de bedrijfsvoering sturen op basis van deze input. Ik zat gisteren zowaar met een glimlach op mijn gezicht mijn boekhouding te doen!
★★★★☆
Martine Hermens
Eigenaar van Stijlconcept
Jortt'er Martine
Voor Jortt deed ik de boekhouding in Excel en later met behulp van boekhoudprogramma VISMA. Het valt mij op dat er in Jortt geen onnodige functionaliteiten in zitten. Ik merk dat Jortt continu in ontwikkeling is en dus nog steeds beter wordt. Ik raad Jortt aan bij freelancers en bedrijven zonder voorraad. Van die bedrijven heb ik zelfs ook weer positieve feedback gehad, nadat zij op mijn advies Jortt zijn gaan gebruiken.
★★★★★
Laura Zentveld
Eigenaar van LaZent
Jortt'er Laura
Voordat ik met Jortt werkte deed ik mijn boekhouding in Excel (met een hoop gedoe daaromheen). Ik gebruik nu boekhoudprogramma Jortt en dat bevalt me prima! Met name het automatisch boeken valt op. Eigenlijk gaat er wel heel veel automatisch. Ik beveel Jortt zelfs al regelmatig aan bij andere mkb'ers en zzp'ers.
★★★★★
Peter Schallenberg
Eigenaar van Imkerij "Voor de Bijen"
Jortt'er Peter
Ik ben pas begonnen met boekhoudprogramma van Jortt en vind het nu zelfs leuk om mijn boekhouding te doen. Wat een makkelijk en overzichtelijk boekhoudprogramma! Ik heb nu ook een bunq bankrekening en dan werkt het helemaal geweldig. Kortom, ik ben erg blij met Jortt.
★★★★★
Mariska van den Bosch
SportySpice bij SportyCompany
Jortt'er Mariska

Btw-aangifte doe je eenvoudig zelf

Maak 30 dagen gratis kennis met alle geavanceerde functies van Jortt. Zonder beperking, met de support van Jortt.

Probeer nu 30 dagen