Btw-aangifte in minuten gedaan

Altijd weten hoeveel btw je moet gaan betalen, ruim voordat je de Belastingdienst moet betalen. Dat slaapt een heel stuk beter.

Jortt berekent realtime de btw voor je. De btw-aangifte is dan ook binnen enkele minuten geregeld.

  • Elektronische btw-aangifte vanuit Jortt
  • Geen eHerkenning of PKI-certificaat nodig
  • Geavanceerde controle van de btw-aangifte

Gebruikerstevredenheid: 4.8/5
met 1.137 reviews

scroll
boekhouding en boekhouden


Btw-aangifte doe je zelf

Perfecte btw-aangifte

De btw-aangifte kun je als ondernemer gewoon zelf indienen. Met boekhoudprogramma Jortt weet je zeker dat je een perfecte btw-aangifte doet. De ingebouwde btw-controle controleert de btw-aangifte op meer dan 20 punten.

Vezonden zonder DigiD of eHerkenning

De btw-aangifte verstuur je rechtstreeks vanuit Jortt. Betalen kan direct daarna. Jortt geeft je een qr-code die je kunt scannen met je bank-app. Het juiste bedrag, het rekeningnummer van de Belastingdienst en het betaalkenmerk worden voor je ingevuld.

Nooit meer wachten op de boekhouder

Je kunt op ieder moment dat jij wilt de btw-aangifte opsturen en betalen. En omdat Jortt altijd bij is, weet je altijd vooraf al hoeveel je moet betalen. Dat onderneemt een heel stuk lekkerder.

Binnen enkele minuten geregeld

De btw-aangifte is binnen een paar minuten volledig gecontroleerd, verstuurd en betaald. Dan kun je snel weer verder met ondernemen.

Nooit meer verrassingen

Btw-aangifte doen

Btw-aangifte altijd up-to-date

De btw-aangifte berekenen doet Jortt voor je. Jortt berekent na iedere verstuurde factuur of boeking de btw-aangifte. Deze staat dus altijd voor je klaar en geeft je zo ruim van tevoren inzicht hoeveel btw er betaald moet worden. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Jortt zorgt ervoor dat de btw-aangifte binnen een paar minuten is geregeld.

Correcties automatisch verwerkt

Nadat de btw-aangifte is gedaan, sluit je de btw-periode af. Correcties worden dan door Jortt in de eerstvolgende periode verwerkt. Daar hoef je zelf niet over na te denken.

Suppletie indienen

Met Jortt maak je ook een btw-suppletie (correctie op eerder ingediende btw-aangifte). Ook deze kan je indienen via de koppeling met de Belastingdienst.

Verzonden met één klik

Je verstuurt je btw-aangifte elektronisch via Jortt. Alleen het betalen moet je nog zelf doen, helaas kan zélfs Jortt dat niet leuker maken.

Directe koppeling met de Belastingdienst

Eisen van de Belastingdienst

Elektronische btw-aangifte

Voorkom fouten en verspil niet langer kostbare tijd. De btw-aangifte kan namelijk veel sneller en eenvoudiger. In een handomdraai verstuurt je de btw-aangifte veilig naar de Belastingdienst. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Dit maakt de btw-aangifte van Jortt zo handig:

  • Alle btw-aangiftes in één overzicht.
  • Direct terugkoppeling van de Belastingdienst.
  • Inzicht in verzonden en te verzenden btw-aangiftes.
  • Geen inloggegevens van de Belastingdienst nodig.
  • Geen eHerkenning nodig.
  • Direct betalen met betaalkenmerk via qr-code.

ICP-aangifte en verlegde btw

Verkopen aan het buitenland

Wanneer je met Jortt je facturen maakt dan is de helft van je btw-administratie al direct klaar. Aan de hand van de gegevens van de klant waaraan je factureert, zal Jortt bepalen hoe de btw berekend moet worden (binnenland, binnen EU, buiten EU, btw verlegd). Met Jortt worden je btw-facturen altijd 100% goed in de btw-aangifte verwerkt en voldoen deze aan de wetgeving.

ICP aangifte

Lever je goederen of diensten van Nederland naar bedrijven in andere EU-landen? Dan moet je naast de btw-aangifte ook een ICP aangifte doen. De Opgaaf intracommunautaire prestaties. Deze doe je eenvoudig aan de hand van het Opgaaf ICP rapport.

Inkopen uit het buitenland

Zelfs de complexe btw-inkoopboekingen verwerkt Jortt voor je. Betalingen aan Facebook, Google of Twitter? Verkopen via je webshop? Allemaal worden ze door Jortt op de juiste manier voor je verwerkt in de btw-aangifte. Daar hoef je zelf niets voor te doen.

ICP aangifte doen bij de btw-aangifte

50.252
slimme ondernemers
gingen je voor

Btw-aangifte doe je eenvoudig zelf

Maak 30 dagen gratis kennis met alle geavanceerde functies van Jortt. Zonder beperking, met de support van Jortt.

Gratis uitproberen