Btw-aangifte in minuten gedaan

Met boekhoudprogramma Jortt doe in nog geen 5 minuten zelf een perfecte btw-aangifte. Je weet altijd hoeveel btw je moet gaan betalen. Ruim voordat je de Belastingdienst moet betalen. Dat slaapt een heel stuk beter.

  • Perfecte btw-aangifte in 5 minuten
  • Geavanceerde controle van de btw-aangifte
  • Btw-aangifte indienen en betalen vanuit Jortt

Gebruikerstevredenheid: 4.8/5
met 1.179 reviews

scroll

Een perfecte btw-aangifte

boekhouding en boekhouden

Zelf de btw-aangifte doen kan best lastig zijn. De Belastingdienst kent veel regels en nog meer uitzonderingen. Bij Jortt hebben we gekeken hoe we de btw-aangifte zo eenvoudig mogelijk kunnen maken.

Het antwoord is een perfecte btw-aangifte die je nagenoeg geen tijd kost.

De boekhoudbot berekent én controleert de btw-aangifte voor je. Dat geeft je rust en inzicht. Je weet altijd hoeveel btw je moet afdragen. Ruim voordat je de aangifte moet indienen. En kom je er even niet uit? Dan helpen we je verder. Beloofd!

Zo doe je zelf
de btw-aangifte

boekhoudbot doet de boekhouding

1. De boekhoudbot controleert je btw-aangifte

Binnen een paar seconden controleert de boekhoudbod de btw-aangifte op fouten. Gaat er iets niet goed? De boekhoudbot geeft een melding en de oplossing.

boekhoudprogramma met facturen en offertes

2. Sluit de perode af en verstuur de aangifte

Klaar? Sluit de btw-periode af. Met één klik op de knop verstuur je de btw-aanfite. Btw-aangifte ontvangen? Je krijgt de bevestiging in Jortt en per e-mail van de Belastingdienst.

facturen en offertes

3. Betaal de btw-aangifte

Betaal volgens de instructies in Jortt. Of scan de qr-code. Jortt geeft je een bevestiging wanneer de betaling goed is ontvangen bij de Belastingdienst.Gratis uitproberen

Nooit meer verrassingen

Btw-aangifte doen

Btw-aangifte altijd up-to-date

De btw-aangifte berekenen doet Jortt voor je. Jortt berekent na iedere verstuurde factuur of boeking de btw-aangifte. Deze staat dus altijd voor je klaar en geeft je zo ruim van tevoren inzicht hoeveel btw er betaald moet worden. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Jortt zorgt ervoor dat de btw-aangifte binnen een paar minuten is geregeld.

Correcties automatisch verwerkt

Nadat de btw-aangifte is gedaan, sluit je de btw-periode af. Correcties worden dan door Jortt in de eerstvolgende periode verwerkt. Daar hoef je zelf niet over na te denken.

Suppletie indienen

Met Jortt maak je ook een btw-suppletie (correctie op eerder ingediende btw-aangifte). Ook deze kan je indienen via de koppeling met de Belastingdienst.

Directe koppeling met de Belastingdienst

Eisen van de Belastingdienst

Elektronische btw-aangifte

Voorkom fouten en verspil niet langer kostbare tijd. De btw-aangifte kan namelijk veel sneller en eenvoudiger. In een handomdraai verstuurt je de btw-aangifte veilig naar de Belastingdienst. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Dit maakt de btw-aangifte van Jortt zo handig:

  • Alle btw-aangiftes in één overzicht.
  • Direct terugkoppeling van de Belastingdienst.
  • Inzicht in verzonden en te verzenden btw-aangiftes.
  • Geen inloggegevens van de Belastingdienst nodig.
  • Geen eHerkenning nodig.
  • Direct betalen met betaalkenmerk via qr-code.

ICP-aangifte en verlegde btw

Verkopen aan het buitenland

Wanneer je met Jortt je facturen maakt dan is de helft van je btw-administratie al direct klaar. Aan de hand van de gegevens van de klant waaraan je factureert, zal Jortt bepalen hoe de btw berekend moet worden (binnenland, binnen EU, buiten EU, btw verlegd).

Inkopen uit het buitenland

Betalingen aan Facebook, Google of Twitter? Allemaal worden ze door Jortt op de juiste manier voor je verwerkt in de btw-aangifte. Daar hoef je zelf niets voor te doen.

ICP aangifte

Lever je goederen of diensten van Nederland naar bedrijven in andere EU-landen? Dan moet je naast de btw-aangifte ook een ICP aangifte doen. Deze doe je eenvoudig aan de hand van het Opgaaf ICP rapport.

EU-btw éénloketsysteem (Unieregeling/ OSS)

Lever je aan particulieren binnen de EU? Met het rapport EU-btw éénloketsysteem verwerk je ook deze btw-aangifte binnen enkele minuten.

ICP aangifte doen bij de btw-aangifte

Btw-aangifte doe je voortaan zelf

Maak 30 dagen gratis kennis met alle geavanceerde functies van Jortt. Zonder beperking, met de support van Jortt.

Gratis uitproberen