Samen staan we sterker

Ben jij de eigenaar van een platform of dé applicatie van de toekomst? Laten we dan onze krachten bundelen.

Samen kunnen we onze klanten beter helpen. Onze veelzijdige en makkelijk te integreren API's geven jou alle technische vrijheid.

  • Maak en verstuur facturen met Jortt
  • Eenvoudige integratie
  • Verhoogde engagement

Razendsnel koppelen

Met onze OAuth2-oplossing kan jouw klant direct beginnen met factureren
vanuit Jortt en zo tijd en geld besparen.

Oauth 2 koppeling Jortt

Zelf koppelen met Jortt

API-koppeling

Koppel jouw applicatie en ervaar de geavanceerde facturatie functies van Jortt. Laat je klanten betalen per bank, iDeal, automatische incasso, of hoe je ook maar wilt.

Facturen zijn realtime verwerkt in de boekhouding. Controleer de betaalstatus vanuit je applicatie.

Jortt draagt zorg voor herinneringen, mislukte incasso's, de boekhouding en de financiële rapportage.

Om de API te kunnen gebruiken hebben je klanten een Jortt MKB of een Jortt Plus abonnement nodig.

API-reference

Wil je zelf jouw applicatie koppelen met Jortt? Dat vinden wij gaaf! De API-reference geeft een overzicht van de Jortt (REST) API. We raden je aan om deze documentatie volledig te lezen voordat je begint met ontwikkelen.

Bekijk de API-reference

Jortt developers e-mail list

Wil je geïnformeerd worden waneer er updates zijn over de Jortt API? Schrijf je dan in voor de Jortt Developers email lijst.

* verplicht

Kant-en-klare koppelingen

Tijdregistratie systemen


koppeling met ehour

eHour is een tijdregistratie tool waarmee je alleen of met een team uren bij kunt houden. Deze uren kan je laten accorderen en daarna met één druk op de knop een factuur maken in voor je boekhouding in Jortt.

eHour

koppeling met timi

Timi laat je jouw uren en/ of de uren van je teamleden eenvoudig bijhouden in de urenregistratie app Timi. Met één druk op de knop kun je daarna een factuur in Jortt maken.

Timi

koppeling met keeping

Keeping laat je de uren en/of de uren van je teamleden eenvoudig bijhouden. Daarnaast kun je een koppeling maken met salarisprogramma’s Employes of Nmbrs om vanuit Keeping ook direct de salarisstroken voor je personeel te maken.

Keeping

Werkbonnen


koppeling met outsmart

OutSmart is een werkbonnenapp voor iedere bedrijf met een buitendienst. De onderdelen, prijzen, kilometers en uren verwerk je in de werkbon, de factuur maak en verstuur je met Jortt.

OutSmart

Woocommerce


koppeling met woocommerce

Twiks Media koppelt jouw Woocommerce aan de Jortt API. De orders worden automatisch, na succesvolle betaling, automatisch toegevoegd aan je Jortt boekhouding en de factuur wordt direct verstuurd door Jortt naar je klant. Zo heb je altijd je administratie op orde in Woocommerce en Jortt.

Twiks Media

Financiële systemen


koppeling met mollie

Mollie maakt het mogelijk dat je klanten je eenvoudig kunnen betalen met verschillende betaalmethodes. Wanneer je betalingen en kosten via Mollie krijgt, worden ze automatisch in Jortt ingelezen en voor een groot deel automatisch ingeboekt.

Mollie

koppeling met bunq

Bunq is een moderne Nederlandse bank. Met Jortt kan je bunq koppelen aan je boekhouding. De bij- en afschrijvingen van je bunq-rekeningen automatisch en realtime binnengehaald en direct in je boekhouding verwerkt. Ook worden betaalde facturen direct op betaald gezet wanneer de betaling binnenkomt.

Bunq

Backup


koppeling met dropbox

Dropbox is een (gratis) cloudopslagdienst. Het is handig om Jortt te koppelen met Dropbox; zo heb je een back-up van al je facturen zowel lokaal als in de cloud. Alle facturen die je zelf verstuurt en de facturen en bonnetjes die je uploadt in Jortt, komen in je Dropbox.

Incasso


koppeling met onlineincasso

OnlineIncasso kan je helpen om je niet betaalde facturen toch betaald te krijgen. Door een koppeling te maken met Online Incasso wordt er een knop zichtbaar bij de facturen die nog niet betaald zijn, waarmee je het incassotraject kunt starten.

OnlineIncasso

Gebouwbeheer


koppeling met dapple

Dapple is uniek omdat het op een effectieve manier de beheerdata van de gebouwde omgeving wordt vastgelegd, herkent, geanalyseerd en gekoppeld aan alle financiële gegevens. Daarbij kan deze beheerdata ook worden gekoppeld aan de gebruikerservaringen en de technische metingen van een gebouw.

Dapple

Boekhouden met een Glimlach!

Maak 30 dagen gratis kennis met alle geavanceerde functies van Jortt. Zonder beperking, met de support van Jortt.

Gratis uitproberen