Boekhoudprogramma voor zzp tot bv

Jortt is er voor velen...

Jortt heeft als doel het boekhouden echt te vereenvoudigen. En dan moet je keuzes maken. De keuze is dat we boekhouden opnieuw hebben uitgevonden voor de ondernemers.

Dus of je een eenmanszaak of een BV hebt, alleen werkt of met zijn tienen, Jortt is het online boekhoudprogramma voor jou. En of je je nu verkoopt als zzp'er, freelancer, interim, consultant, specialist, vakman of zelfstandige, dat maakt niet uit.

Wat je wel kunt met Jortt

Met Jortt Compleet heb je alle tools in handen om je administratie eenvoudig te verwerken. Je voldoet aan alle wetgeving. Van de eerste factuur tot de btw-aangifte. Ook de complexe zaken, zoals afschrijvingen worden door Jortt automatisch verwerkt op een manier die jij begrijpt. Daarnaast zorgt Jortt voor de benodigde rapportages voor je IB en voor de deponering bij de KvK.

Jortt is eenvoudig in gebruik. Heb je vragen? Dan helpen we je graag. Een persoonlijk supportteam staat voor je klaar. Wil je dat je eigen accountant meekijkt? Dat is geen probleem. Je kunt je account makkelijk delen met een derde.

Wat kan Jortt dan niet?

Jortt heeft geen voorraadsysteem of kassakoppeling. We kunnen dus beperkt winkels, online shops en horeca van dienst zijn. Sorry.

Jortt is er boekhoudprogramma voor:
  • Eenmanszaak (zzp)
  • Vennootschap onder firma (vof)
  • Maatschap
  • Verenigingen
  • Stichtingen
  • Besloten vennootschap (bv)

Direct beginnen?

Jortt is geschikt voor meer dan 90% van de bedrijven in Nederland. Ook voor jou?

Probeer Jortt Gratis