Meerdere handelsnamen

In Jortt kun je facturen versturen voor de verschillende bedrijfsnamen die je voert. Voor elke handelsnaam kun je een eigen logo en of achtergrond in Jortt zetten en eventueel een andere bankrekening opgeven. Zo ontvangt je klant een factuur van het bedrijf dat de dienst geleverd heeft en kun je toch de gehele administratie van je bedrijf in één administratie doen.

Met Jortt Starter kun je 1 bedrijfsnaam gebruiken. Heb je Jortt ZZP dan kun je 2 extra handelsnamen toevoegen en met Jortt MKB kun je er 3 handelsnamen aan toevoegen. Met Jortt Plus kun je onbeperkt aan handelsnamen toevoegen.

Instellen handelsnaam

.

Wil je facturen sturen voor meerdere handelsnamen dan maak je deze aan bij Instellingen. Daarna kun je direct de factuur en offerte aanpassen voor deze handelsnaam. Je kunt kiezen voor een logo en/of een complete achtergrond.

Handelsnaam toevoegen

Handelsnaam opgeven

 1. Klik op Instellingen rechtsboven.
 2. Selecteer bij Instellingen voor je bedrijf Handelsnamen.
 3. Klik op + Handelsnaam toevoegen in het geopende paneel.
 4. Vul de gegevens in zoals die op je factuur moeten komen en geef eventueel een andere bankrekening op.
 5. Kies Opslaan.

Wijzig logo en/of de achtergrond

 1. Klik op Instellingen rechtsboven.
 2. Selecteer bij Instellingen voor je bedrijf Handelsnamen.
 3. Selecteer de handelsnaam waar je het logo en/of de achtergrond wil wijzigen.
 4. Klik op Logo of achtergrond wijzigen.
 5. Kies je logo of achtergrond.
 6. Kies Opslaan.

(Optioneel) Selecteer Mollie websiteprofiel

 1. Klik op Wijzig het websiteprofiel.
 2. Selecteer het websiteprofiel voor deze Handelsnamen.
 3. Kies Opslaan.

Heb je meerdere handelsnamen dan voegt Jortt automatisch een label toe aan je factuur. Zo kun je zien hoeveel de opbrengst voor elke handelsnaam is. Het label voor je bedrijfsnaam kun je niet achteraf toevoegen of verwijderen. Je ziet op je winst-en-verliesrekening nu precies de omzet van je handelsnaam.

Wil je ook je kosten voor een handelsnaam weten dan kun je bij een Jortt Plus abonnement een label aanmaken en dit label toevoegen aan je kostenboekingen. Heb je geen Plus abonnement dan kun je voor Opbrengsten en Kosten een categorie toevoegen, lees: Categorieën toevoegen.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.