Meerdere handelsnamen

In Jortt kun je facturen versturen voor de verschillende bedrijfsnamen die je voert. Voor elke handelsnaam kun je een eigen logo en of achtergrond in Jortt zetten en eventueel een andere bankrekening opgeven. Zo ontvangt je klant een factuur van het bedrijf dat de dienst geleverd heeft en kun je toch de gehele administratie van je bedrijf in een administratie doen.

Met Jortt Gratis kun je 1 bedrijfsnaam gebruiken. Heb je Jortt ZZP dan kun je 2 extra handelsnamen toevoegen en met Jortt Comleet kun je er 3 handelsnamen aan toevoegen. Met Jortt Plus kun je onbeperkt aan handelsnamen toevoegen.

Instellen handelsnaam

Wil je facturen sturen voor meerdere handelsnamen dan geef je dat aan bij Instellingen. Daarna kun je direct de factuur en offerte aanpassen voor deze handelsnaam. Je kunt kiezen voor een logo en/of een complete achtergrond.

Handelsnaam toevoegen

Handelsnaam opgeven

 1. Klik op Instellingen rechtsboven.
 2. Selecteer bij Instellingen voor je bedrijf Handelsnamen.
 3. Klik op + Handelsnaam toevoegen in het geopende paneel.
 4. Vul de gegevens in zoals die op je factuur moeten komen en geef eventueel een andere bankrekening op.
 5. Kies Opslaan.

Wijzig logo en/of de achtergrond

 1. Klik op Instellingen rechtsboven.
 2. Selecteer bij Instellingen voor je bedrijf Handelsnamen.
 3. Selecteer de handelsnaam waar je het logo en/of de achtergrond wil wijzigen.
 4. Klik op Logo of achtergrond wijzigen.
 5. Kies je logo of achtergrond.
 6. Kies Opslaan.

Maak een Opbrengst categorie aan voor je handelsnaam. Ga je een factuur maken voor deze handelsnaam dan geef je bij de factuurregel op dat de omzet op deze categorie geboekt moet worden. Je ziet op je winst-en-verliesrekening nu precies de omzet van je handelsnaam. Op eenzelfde manier kun je dit voor de kosten doen. Lees: Categorieën toevoegen.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.