Persoonlijk e-mail sjabloon maken

Wanneer je de facturen verstuurt via de e-mail, voegt Jortt automatisch een begeleidende e-mail toe. Deze tekst in het e-mail sjabloon kun je aanpassen, zodat jij je klanten aanspreekt in je eigen stijl.

De e-mailteksten kun je aanpassen door rechtsboven te klikken op Instellingen en dan op Factuur en offerte aanpassen.

Hier kun je 5 templates aanpassen:

  • Factuur e-mail
  • Creditfactuur e-mail
  • Herinnering e-mail
  • Offerte e-mail
  • Automatische incasso factuur e-mail

Het e-mail sjabloon aanpassen

Het e-mail sjabloon bestaat uit twee delen: het onderwerp en de tekst. Zowel onderwerp als tekst bestaan uit twee velden. In het eerste veld kun je de tekst en of variabele toevoegen of aanpassen, je ziet gelijk in het tweede veld hoe het resultaat eruit ziet. De variabelen worden bij het versturen van de e-mail automatisch vervangen door de juiste gegevens die bij de factuur horen.

Je kunt een variabele toevoegen door erop te klikken. Zet de cursor in het eerste veld op de plaats waar je je variabele wil toevoegen en klik dan op de gewenste variabele. Je kunt een variabele verwijderen door deze in het eerste vak te selecteren en dan op de delete knop van je computer te klikken.

Mocht je terug willen naar de standaardwaarden, dan kan dat door helemaal onderaan het sjabloon op Herstel naar standaard te klikken.

Om je wijzigingen te bewaren, klik je op Opslaan. Vanaf nu worden alle facturen verzonden met de nieuwe e-mail tekst.

e-mail sjabloon aanpassen

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.