Koppelen aan je boekhouding

Het online boekhoudprogramma van Jortt kan worden gekoppeld aan verschillende diensten en apps van andere leveranciers. Dit zorgt er voor dat je sneller en makkelijker je boekhouding kunt doen.

Het is ook mogelijk voor andere software ontwikkelaars om te koppelen aan het boekhoudprogramma van Jortt door middel van onze API koppeling.

Mollie koppelen met je boekhouding

.

Mollie maakt het mogelijk dat je klanten je eenvoudig kunnen betalen met verschillende betaalmethodes. Wanneer je betalingen en kosten via Mollie krijgt, worden ze automatisch in Jortt ingelezen en voor een groot deel automatisch ingeboekt.

Mollie koppeling met boekhouding

Bank koppelen met je boekhouding

.

Met Jortt kun je je bank koppelen aan je boekhouding. De bij- en afschrijvingen van je bankrekeningen automatisch en 4 x daags binnengehaald en direct in je boekhouding verwerkt. Ook worden betaalde facturen direct op betaald gezet wanneer de betaling binnenkomt.

Bankkoppeling met boekhouding

Employes koppelen met je boekhouding

.

Met Employes doe je simpel en gemakkelijk zelf je salarisadministratie. En door Employes met Jortt te koppelen zet je de maandelijkse loonjournaalposten eenvoudig in Jortt. Je maakt de koppeling via Employes en stuurt bij de maandelijkse verloning deze gegevens naar Jortt.

Koppeling met Employes

Time On koppelen met je boekhouding

.

Houd je uren, kilometers en onkosten bij in de app van Time On. Door de koppeling met Jortt, kun je na goedkeuring van deze posten in Time On, met één druk op de knop via Jortt een factuur naar je klant sturen.

Koppeling met Time On

Online Incasso koppelen met je boekhouding

.

Onze partner Online Incasso kan je helpen om je niet betaalde facturen toch betaald te krijgen. Door een koppeling te maken met Online Incasso wordt er een knop zichtbaar bij de facturen die nog niet betaald zijn, waarmee je het incassotraject kunt starten.

Online Incasso koppeling met boekhoudprogramma Jortt

Koppel 50+ apps via APIcenter.io

.

Onze partner APIcenter.io maakt koppelingen tussen Jortt en 50+ apps. Dit zijn CRM-sytemen, ERP-systemen, Marketingautomatisering, Marktplaatsen, E-commerce, etc.

Koppel via APIcenter

eHour koppelen met je boekhouding

.

eHour is een tijdregistratie tool waarmee je alleen of met een team uren bij kunt houden. Deze uren kan je laten accorderen en daarna met één druk op de knop een factuur maken in voor je boekhouding in Jortt.

eHour koppeling met boekhoudprogramma Jortt

Timi koppelen met je boekhouding

.

Jouw uren en/ of de uren van je teamleden kun je eenvoudig bijhouden in de urenregistratie app Timi. Met één druk op de knop kun je daarna een factuur in Jortt maken.

Timi koppeling met boekhoudprogramma Jortt

Keeping koppelen met je boekhouding

.

Jouw uren en/of de uren van je teamleden kun je eenvoudig bijhouden in de urenregistrate app Keeping. Met het Keeping Plus abonnement kun je een koppeling met Jortt maken en zo met een druk op de knop je facturen maken. Daarnaast kun je een koppeling maken met salarisprogramma’s Employes of Nmbrs om vanuit Keeping ook direct de salarisstroken voor je personeel te maken.

Keeping koppeling met boekhoudprogramma Jortt

OutSmart koppelen met je boekhouding

.

OutSmart is een werkbonnenapp voor iedere bedrijf met een buitendienst. De onderdelen, prijzen, kilometers en uren verwerk je in de werkbon, de factuur maak en verstuur je met Jortt.

OutSmart koppeling met boekhoudprogramma Jortt

Webshop koppelen met Jortt

.

Koppel jouw webshop aan boekhoudprogramma Jortt. Webwinkelfacturen.nl heeft een koppeling gemaakt waardoor je orders, na een succesvolle betaling, automatisch toegevoegd in je Jortt boekhouding. De factuur wordt direct verstuurd door Jortt naar je klant. Zo heb je altijd je administratie op orde in je webwinkel en je boekhouding.

Webshop koppeling met boekhoudprogramma Jortt

Jortt API

Voor software-ontwikkelaars is er een Jortt API beschikbaar waarmee ze hun applicatie aan Jortt kunnen koppelen. Deze functie is alleen beschikbaar voor klanten met een Jortt MKB abonnement.

De Jortt API

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.