Koppelen aan je boekhouding

Het online boekhoudprogramma van Jortt kan worden gekoppeld aan verschillende diensten en apps van andere leveranciers. Dit zorgt er voor dat je sneller en makkelijker je boekhouding kunt doen.

Het is ook mogelijk voor andere software ontwikkelaars om te koppelen aan het boekhoudprogramma van Jortt door middel van onze API koppeling.

Mollie koppelen met je boekhouding

Mollie maakt het mogelijk dat je klanten je eenvoudig kunnen betalen met verschillende betaalmethodes. Wanneer je betalingen via Mollie krijgt, boekt Jortt ze automatisch voor je.

Mollie koppeling met boekhouding

Bunq koppelen met je boekhouding

Bunq bank is een moderne Nederlandse bank. Met Jortt kan je bunq koppelen aan je boekhouding. De bij- en afschrijvingen van je bunq-rekeningen automatisch en realtime binnengehaald en direct in je boekhouding verwerkt. Ook worden betaalde facturen direct op betaald gezet wanneer de betaling binnenkomt.

Bunq koppeling met boekhouding

Dropbox koppelen met je boekhouding

Dropbox is een (gratis) cloudopslagdienst. Het is handig om Jortt te koppelen met Dropbox; zo heb je een back-up van al je facturen zowel lokaal als in de cloud. Alle facturen die je zelf verstuurt en de facturen en bonnetjes die je uploadt in Jortt, komen in je Dropbox.

Dropbox koppeling met boekhoudprogramma Jortt

Online Incasso koppelen met je boekhouding

Onze partner Online Incasso kan je helpen om je niet betaalde facturen toch betaald te krijgen. Door een koppeling te maken met Online Incasso wordt er een knop zichtbaar bij de facturen die nog niet betaald zijn, waarmee je het incassotraject kunt starten.

Online Incasso koppeling met boekhoudprogramma Jortt

eHour koppelen met je boekhouding

eHour is een tijdregistratie tool waarmee je alleen of met een team uren bij kunt houden. Deze uren kan je laten accorderen en daarna met één druk op de knop een factuur maken in voor je boekhouding in Jortt.

eHour koppeling met boekhoudprogramma Jortt

OutSmart koppelen met je boekhouding

OutSmart is een werkbonnenapp voor iedere bedrijf met een buitendienst. De onderdelen, prijzen, kilometers en uren verwerk je in de werkbon, de factuur maak en verstuur je met Jortt.

OutSmart koppeling met boekhoudprogramma Jortt

Jortt API

Voor software-ontwikkelaars is er een Jortt API beschikbaar waarmee ze hun applicatie aan Jortt kunnen koppelen. Deze functie is alleen beschikbaar voor klanten met een Jortt Compleet abonnement.

De Jortt API

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.