Dropbox koppeling met boekhoudprogramma Jortt

Dropbox is een (gratis) cloudopslagdienst. Je kunt Jortt koppelen aan je Dropbox-account. Dit heeft verschillende voordelen:

  • Je hebt een lokale én een eigen cloud back-up van al je facturen.
  • Je archiveert je facturen, ook als je stopt met Jortt.

Om Dropbox te koppelen maak je eerst een eigen account aan bij Dropbox: www.dropbox.com

Hierna ga je in de Jortt naar Instellingen en kies je voor Dropbox koppeling. Klik hier op Activeer integratie met Dropbox.

In je Dropbox-account zie je een map verschijnen genaamd Jortt. Zodra je een factuur verstuurt of een uitgave aanmaakt, vind je deze op een logische plek terug in deze map. Jortt heeft alleen toegang tot deze map.

Dropbox koppeling

Je kan deze map niet van naam veranderen of submappen in zetten.

Jortt slaat alleen facturen op vanaf het moment dat je de Dropbox koppeling hebt geactiveerd.

In Dropbox worden de verwerkte ingekomen facturen en de facturen die je zelf hebt gemaakt in Jortt automatisch opgeslagen per jaar. Dit is je archief. In deze map kan je extra mappen aanmaken om ook je overige administratie te bewaren.

Wanneer je stopt met Jortt blijven alle gegevens opgeslagen in Dropbox. Zo voldoe je aan de 7 jaar bewaarplicht van facturen, Je bent dus altijd vrij om te gaan en staan waar je wilt.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.