DGA loonstroken en salarisadministratie

DGA loonstroken moeiteloos berekend, gemaakt én geboekt. De loonaangifte direct verzonden naar de Belastingdienst.

  • Supereenvoudig, iedere ondernemer kan het
  • Automatisch verwerken van de complexe loonposten
  • Loonaangifte met één druk op de knop

30 dagen alle boekhoudfuncties gratis.
Zonder verplichtingen!

Reviews 4.8 van 5

Gebruikerstevredenheid: 4.8/5
door 2.097 ondernemers

scroll
Jortt Dashboard

Maak zelf DGA loonstroken

Loonstroken moeilijk? Iedere ondernemer kan het!

Als Directeur-Grootaandeelhouder (DGA) ben je verplicht loonaangifte te doen. Bij Jortt hebben we het proces van loonstroken maken zo vereenvoudigd dat jij dit nu gemakkelijk zelf kunt.

In 4 eenvoudige stappen

Binnen enkele minuten per maand maak jij je loonstrook, verwerk je deze in je boekhouding, dien je de loonaangifte in en betaal je de loonbelasting. Het kan niet eenvoudiger.

Betrouwbaarheid gegarandeerd

We hebben het maken van loonstroken bij Jortt zo geoptimaliseerd dat fouten maken bijna onmogelijk is. Je kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van elke loonstrook die je genereert.

Salarisadministratie

Het verwerken van de lonen in de boekhouding is nu eenvoudiger dan ooit. Met de ingebouwde controles in Jortt ben je verzekerd van een foutloze verwerking van de loonjournaalpost in je boekhouding. De salarisadministratie binnen Jortt biedt helder inzicht in zowel kosten als nog openstaande betalingen afkomstig van de salarisverwerking.

Salaris verwerken in boekhouding

Het salaris van de DGA of werknemers verwerk je eenvoudig en foutloos. Neem simpelweg de gegevens over van de loonstrook en Jortt verwerkt dit op de juiste wijze in de boekhouding.

Importeren van een salarisadministratie

De loonadministratie (journaalpost) kan worden ingelezen via de API koppeling met steeds meer salarisadministratie systemen. Dat bespaart handmatig werk.

facturen maken