Online boekhouden


Eenvoudig van de eerste factuur
tot en met de btw aangifte

Simpel boekhouden

Met Jortt is je boekhouding snel, simpel en bovendien geautomatiseerd op orde.

Online boekhoudprogramma Jortt leest je bankafschriften automatisch in en koppel je de juiste facturen eenvoudig bij iedere bankmutatie. Je hoeft alleen het btw-bedrag te controleren en een kostenpost mee te geven. Klaar! Zo eenvoudig is boekhouden met Jortt.

Bovendien leert ons boekhoudprogramma van iedere boeking die jij doet, zodat een vergelijkbare uitgave de volgende keer helemaal automatisch gaat. Dat is handig, want de meeste facturen krijg je 12 keer per jaar.

Iedereen kan het!

Heb jij nog geen ervaring met boekhouden? Geen probleem. Met online boekhoudprogramma ga je vliegend van start.

Heb je een vraag over je boekhouding of ons programma? Wij helpen je meteen verder. We leggen niet alleen uit wat je moet doen, maar ook waarom het zo is. Zo word jij heer en meester over je boekhouding.

En geloof het of niet, maar met boekhoudprogramma Jortt gaat iedereen boekhouden met een glimlach. Ook jij!

Facturen maken

Online factuur maken

Een factuur moet er professioneel uitzien, want het is een onderdeel van je huisstijl. Met boekhoudprogramma Jortt maak je zo’n factuur in een paar tellen.

  • Compleet met je eigen logo en kleur
  • Klantgegevens en factuurregels voer je eenvoudig in
  • Jortt zorgt dat alles netjes op zijn plaats komt
  • Alle ingevoerde informatie wordt onthouden
  • Dus de volgende factuur maak je nog sneller

Boekhoudprogramma Jortt verstuurt je factuur via e-mail als een mooi opgemaakte pdf-bijlage, en indien gewenst met een persoonlijke boodschap.

Als je wilt kan je de factuur ook zelf printen of via onze Jortt Postservice laten printen en verzenden. Wel zo gemakkelijk.

Volledig inzicht in je boekhouding

Met ons online boekhoudprogramma heb je realtime inzicht in je financiële situatie. Zo word je winst en verlies na iedere boeking bijgewerkt en staan de kosten overzichtelijk per kostensoort bij elkaar.

Ook de balans wordt realtime bijgewerkt. Je ziet dus direct wat de invloed van een boeking is op je eigen vermogen. In het btw-overzicht staat bovendien de te betalen btw.

Met de balans, de winst- en verliesrekening en de btw-aangifte voldoe je aan alle wettelijke verplichtingen van de Belastingdienst en de KvK.

Je begrijpt hoe je er financieel voor staat als je ons boekhoudprogramma gebruikt. Altijd en realtime. Op basis van harde cijfers kan je nu zelf de juiste keuzes maken.

Online boekhouden zorgt ervoor dat je inzicht hebt in je bedrijf en dat je op tijd kunt bijsturen.

Realtime balans van Jortt

Btw-aangifte berekenen gaat automatisch

Online btw aangifte

Boekhoudprogramma Jortt berekent automatisch de btw-aangifte voor je. Dit werken we bij na iedere wijziging in je administratie. Zo weet je ruim op tijd hoeveel omzetbelasting je moet betalen en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Met Jortt sluit je zelf eenvoudig en netjes volgens de wetgeving iedere btw-periode af.

Heb je toch een correctie na de btw-aangifte? Geen paniek. Ons boekhoudprogramma verrekent dit automatisch met de volgende btw-aangifte. Jij hebt geen accountant nodig om te zorgen dat jouw btw-aangifte altijd klopt.

Alle gegevens worden overzichtelijk weergegeven. We hebben het formulier van de Belastingdienst gewoon nagemaakt. Zo kan je altijd gemakkelijk je btw-aangifte indienen.

Wil je écht weten hoe Jortt werkt?

Probeer het dan eens. Begin vandaag nog met online boekhouden via ons handige boekhoudprogramma.
Gratis en zonder verplichtingen.